Майстер-філософ стверджує, головне у житті – робити добро

16 Жовтня 2015, 16:39
4413

Анатолій Філозоф виготовляє свищики і заряджає їх позитивом.

Коли у пана Анатолія запитують про його творчість, він не відразу може зорієнтуватися про що говорити, бо особистість його аж надто вже різнопланова. Окрім ліплення свищиків, він ще пише  вірші та філософські праці, грає на музичних інструментах і любить подорожувати. Каже, зараз  для віддалених подорожей потрібні немалі гроші і багато часу, тому намагається краще вивчити територію Волині.

Пан Анатолій розповів: коли він зліпив першого свищика, відразу зрозумів, чим хотів би заробляти на життя.

«Я працював на різних роботах. Головне – аби робота була до душі, бо працювати тільки заради грошей неправильно», – розповідає пан Анатолій.

Нещодавно його зарахували до організації «Рукотвари Волині». Це дало можливість проводити різноманітні майстер-класи та зацікавлювати людей справою глиноліплення.

«Свої свищики я завжди заряджаю на добро. Це моя особиста життєва філософія. Якщо я не у відповідному настрої, то спочатку заспокоюся, а тоді сяду робити. Зараз я, правда, стараюся не втрачати рівноваги, то і заспокоїтися легше», – ділиться секретом виробництва пан Анатолій.

Для Район.Луцьк Анатолій Філозоф показав, як зі шматка глини можна зробити справжній музичний інструмент. І хоча свищик має всього три ноти, в руках віртуоза він може грати різні мелодії.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром