Піца до фільму: які страви з луцького ПАБу «0.5» можна замовити додому

21 Березня 2020, 11:14
9516

У Луцьку завершується перший тиждень загальнонаціонального карантину, який люди почали називати вимушеними канікулами. Незважаючи на весняну погоду, більшість жителів міста чемно дотримуються санітарних норм і самоізолювалися по своїх домівках.

На вимогу часу в Луцьку активізувалися служби доставки їжі, які оперативно привозять додому продукти або й готову їжу. У ПАБі «0.5» теж потурбувалися про своїх відвідувачів та організували доставку в кожну квартиру.

«Ідея виникла спонтанно. Як ввели карантин, наші клієнти почали дзвонити і питати, чи ми не розвозимо страви по домівках. Тоді й задумалися, а чому б не спробувати», – розповідає власник закладу Тарас Третяк.

У ПАБі «0,5» вас приємно здивує меню широким асортиментом різноманітного пива та закусок до нього. Тут детально підібрали страви й напої для того, щоб ви, навіть сидячи вдома, могли посмакувати реберцями, свинними рульками, стейками, бургерами, піцою, гарнірами, салатами, домашніми варениками, пельменями, дерунами, лавашем із начинкою, м’ясною нарізкою.





«Всі страви готують відразу після того, як надійшло замовлення, і протягом години доставляють клієнту. Ми навіть можемо приготувати святкове меню на відзначення дня народження на дому. Для цього потрібно за день до святкування зробити замовлення і в обумовлений час свіжі страви будуть на місці. Залишайтеся вдома, а ми подбаємо про ваш обід, вечерю чи накриємо стіл на святкування важливої для вас події», – додав Тарас Третяк.

Всі деталі за номером телефону 066-497-46-79.

















Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024