У Луцьку провели турнір з хокею – поки з настільного

17 Лютого 2017, 14:48
1877

В приміщенні «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» був організований і проведений турнір з настільного хокею серед дитячих команд. 

В змаганнях, які відбулися 16 лютого 2017 року, взяли участь 36 юнаків та дівчат віком до 14 років включно, інформує сайт Луцької міської ради.

Впродовж змагань учасники з неабияким завзяттям прагнули показати себе найвправнішими в настільних хокейних баталіях. Відвідуючи приміщення міського центру «Спорт для всіх» у різних мікрорайонах міста, вони заздалегідь готувалися.

Змагання проходили за коловою системою. Настільний хокей – гра дуже динамічна. За 5 хвилин ігрового часу ситуація на полі міняється з блискавичною швидкістю. Тому ця гра потребує високої концентрації уваги, точної координації рухів та наполегливості.

За підсумками майже тригодинної запеклої боротьби найвправнішими хокеїстками стали дівчата з команди «Стріла», друге місце виборола команда «Лучеськ», на третій сходинці п'єдесталу опинились дівчата команди «Одісей».

Серед юнаків місця розподілились в такому порядку: І місце у команди «Білий м'яч», ІІ місце у команди «Лучеськ»,ІІІ місце у команди «Стріла».

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами і призами.

Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром