Олександр Товстенюк розповів про дружину та сина

16 Жовтня 2015, 15:14
13344

Район.Луцьк презентує рубрику «Прогулянка з кандидатом».

Цього разу наш журналіст зустрічався із кандидатом на посаду міського голови від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Олександром Товстенюком.  

Він заявив, що змінювати місто почне масштабно, розповів, що робить ранками, яке улюблене місце у Луцьку й навіщо вчить сина української мови.

Для інтерв'ю кандидат обрав затишну місцину у дворі одного з корпусів СНУ, що поряд з бізнес-центром «Директорія».
 
Каже, що взяти участь у виборах міського голови була ідея Ігоря Палиці.

«Він наполегливо переконував і врешті-решт переконав, що це треба для того, щоб насправді щось змінити якісно. Буду продовжувати ту роботу, що і робив на посаді голови правління фонду, тільки в більших масштабах. Мер – це не такий, як Микола Ярославович, як Богдан Павлович, як Антон Федорович. Вони сформувалися при комунізмі, від якого була одна назва. Ринкова економіка не працювала, засади капіталізму як такого їм просто незрозумілі.  А в 1991-1992 роках їм було трохи більш як 30 років. Вони вже все знали, і було дуже важко змінитись. І таких чиновників багато. Я знаю тільки одного Клімчука, який був просто в формі, постійно актуальний », – розповідає Олександр Товстенюк.  

Він упевнений, що для початку треба розібратися у структурі міської ради – хто що робить, потрібно там майже 600 працівників чи ні.

«Ніхто нікого звільняти не буде, зразу хочу сказати. Я запропоную  змінити систему роботи міської ради. Така система дозволить виявити професійних і ефективних людей, а ті, які не вміють працювати, – автоматично відійдуть. Жодних переслідувань не буде. Також треба зробити аудит комунальних підприємств, зокрема «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцькспецкомунтранс», ЛПЕ та інших, щоб зрозуміти в якому фінансовому і господарському стані вони насправді знаходяться. Я сам знаю, як це робити, але треба залучити серйозні  аудиторські компанії, які дадуть висновки, сумніватися в достовірності яких ніхто не буде», – запевняє кандидат у міські голови.

На запитання про улюблене місце у Луцьку, відповідає: «Я живу на проспекті Волі, навпроти 4-ї школи. Улюблене місце – це мій балкон. Люблю стадіон СНУ, мені подобається бігати зранку, отримую масу позитивних емоцій».

Каже, що лучани впізнають, доганяють, щось хочуть розказати чи попросити.

«Трошки є незручності насправді. Я інтроверт – дуже ціную стосунки людські, дружбу, але в мене небагато близьких людей, друзів, і я особливо нікого близько до себе не пускаю», – ділиться Олександр Товстенюк.

Також він розповів про свого сина.

«Сина звати Віктор, йому 15 з половиною років. Вчиться в 10 класі в 21 школі, дуже люблю його. Я розлучений, він живе з мамою, моєю колишньою дружиною. Тому вважаю, що я йому багато винен через це. Часу в мене не так багато, намагаюся спілкуватись кожен день по телефону, проводити час у суботу-неділю, але в нас дуже хороші стосунки, ми дружимо».

Син, як і батько, займається спортом, але з примусу.

«У нього є тренер, який за це відповідає. Син 3-4 рази на тиждень тренується, займається додатково англійською, німецькою, українською. Мене часто запитують: «А навіщо тобі репетитор з української мови?» Відповідаю: «А з англійської навіщо?» – «Ну, щоб знати» – «Так і українську треба знати». Він мені пише есемески, ми переписуємося, я вичитую на граматику, на пунктуацію. Зате українська у нього бездоганна. Талановитий хлопчик, добре вчиться. Надіюсь, що у нього  все попереду. Хочеться, щоб він чогось досягнув в житті. Хотілося б, щоб більше, як я», – розповів Олександр Товстенюк.  

Про враження від цієї виборчої кампанії каже, що побільшало роботи, довелося взяти собі водія, хоча раніше тільки сам керував машиною. А ще Олександр Товстенюк побоюється провокацій, тому найняв охоронця.

«Відчутний дуже адмінресурс, але подробиць розказувати не буду, після виборів хіба що. І сподіваюся, що виграю вибори у першому турі», – каже він. 

Коментарі
16 Жовтня 2015, 19:36
!
16 Жовтня 2015, 19:37
сподіваюся, що виграю вибори у першому турі- ну надежда умирает последней,...вот что сделает Палыця с ним если пролетит?!)
16 Жовтня 2015, 19:38
https://youtu.be/Yd8Wi8uxQUE
16 Жовтня 2015, 19:38
на верное как то так))
16 Жовтня 2015, 21:22
ха ха ха
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром