ЖК «Яровиця»: переваги підземного паркінгу 

20 Березня 2020, 09:18
Яровиця 2824
Яровиця

Де залишити автомобіль на ніч? Це питання для жителів міста, на жаль, все частіше залишається без відповіді. Зростає число автомобілів, а дорожня інфраструктура залишається колишньою, будинки будуються із загальними паркінгами під відкритим небом. Все більше неправильно та небезпечно припаркованих машин, залишених навіть не на кілька годин, а на кілька днів. Чи можна вирішити цю проблему?

У такій ситуації підземний паркінг з безпечним паркувальним місцем виявляється безцінним. Купівля паркінгу буде хорошим рішенням як для автомобіліста, так і для інвестора. До прикладу, здача в оренду автостоянки в центрі міста є вигідним бізнесом.

Не знаєте, де придбати паркінг?

Підземні паркінги в Луцьку зустрічаються ще досить рідко.  Вперше будувати такі паркінги в житлових будинках розпочала компанія «Єврохолдінг» комплекси «Яровиця» та «Dream Town».

Оцінити особисто вже можна підземне місто у Яровиці. Це сучасний, зручний підземний паркінг, обладнаний усіма необхідними комунікаціями та системами, захищений залізобетонними стінами і надійними замками.

Підземний паркінг «Яровиця» дозволить Вам:

  • Залишати машину в центрі міста.  До паркінгу зручні під’їзди з вул. Франка. Поряд з житловим комплексом «Яровиця» розташовано декілька зупинок громадського транспорту.
  • Без труднощів пережити зиму. Постійний температурний режим +5 С0 захистить авто від снігу взимку, влітку – від сонячних променів.
  • Уберегти авто від протиправних дій або випадкових ушкоджень.
  • Залишати машину в абсолютно безпечному місці. Крім цілодобової відеоохорони території, в комплексі працює система автоматичного гасіння пожежі та сигналізація.
  • Зберігати авто в комфортних умовах: вентильоване приміщення, антиковзаюче покриття. Місця відокремлені один від одного розміткою, зрозуміла внутрішня навігація.

Паркомісця в «Яровиці» на даний момент є у продажі. Площа кожного з них становить 12,5-18м2, що дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів.

На сьогодні паркінг можна придбати для вигідних умовах: розтермінування до 24 місяців переплата 0%

Як придбати підземний паркінг?

  • Візьміть з собою документи (паспорт та код)
  • Завітайте в центр продажу «Яровиця»!
  • Виберіть оптимальний варіант (в наявності різні площі паркомісць та вартості).

Купити підземний паркінг ви можете як приватна особа для власного авто, а можете придбати для потреб організації. Зверніться також, якщо вам потрібно оренда паркінгу в центрі Луцька.

Вибирайте зручність та комфорт для себе та  авто!

Деталі за номером телефону +(38) 050 402 05 05 або на сайті

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024