У луцькій мерії вираховували вартість проїзду в маршрутках

16 Лютого 2017, 19:03
2531

Напередодні громадських слухань щодо підвищення вартості проїзду в міських маршрутках, працівники міськради обчислили собівартість проїзду.

Про це повідомила секретар міськради Юлія Вусенко під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканал «Нова Волинь» 15 лютого, - пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, 20 лютого в Луцьку організовують громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду в маршрутках, який планують збільшити до 4 гривень.

Проте лучани не згідні з таким рішенням. Відтак, на сайті петицій з’явилося декілька звернень, які набрали достатню кількість голосів, з проханням не допустити здорожчання проїзду. На думку секретаря міськради, питання щодо нової вартості проїзду в маршрутних таксі буде найактуальнішим наступного тижня.

«Тариф за перевезення буде обґрунтованим, коли проведуть моніторинг і дослідження реальної вартості проїзду. Ми це зробили. Дослідження, які були проведені, показали, що є коливання щодо вартості поїзду: на деяких маршрутах вона менша 3 гривень, а на деяких майже 4 - 3,75», - запевняє Вусенко.

Коментарі
17 Лютого 2017, 10:04
Мерія вкотре доводить, що громада для неї на останньому місці...
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром