«Вартівці» завершили флешмоб #22PushupChallenge під стінами облради

16 Лютого 2017, 17:30
2064

Працівники Волинської обласної ради з самого ранку, йдучи на роботу, зупинялися подивитися на соціально-корисний флешмоб – # 22PushupChallenge, у виконанні громадського формування «Варта порядку».

Вартівці одними із перших впровадили цей флешмоб на Волині, який потім набув неабиякої популярності, повідомляється на сайті громадської організації.

«25 січня «Варта порядку» розпочала флешмоб у стінах Замку Любарта зобов'язуючись щоденно виконувати 22 віджимання, і на останній день флешмобу зустрітися знову для спільного виконання, а обіцянки у вартівців ніколи не розгодяться з діями» – йдеться у повідомленні.

І працівники обласної ради, і прості перехожі схвально відгукувались про таку ініціативу, висловлюючи слова підтримки та подяки.

Зауважимо, що «Варта порядку» не тільки словом, а й ділом підтримує українську армію. Волонтери “Варти порядку” вже не раз побували з благодійною місією в зоні антитерорестичної операції

Довідково:

В Україні підтримали міжнародний флешмоб #22PushUpChallenge, присвячений проблемі самогубств серед військових.

Ініціативу започаткували у США, де кожного дня накладають на себе руки 22 військовослужбовців, які страждають від ПТСР (посттравматичного синдрому).

Учасники #22PushUpChallenge протягом 22 днів відтискаються по 22 рази і публікують відео у своїх соцмережах, поширюючи інформацію про соціальні та психологічні проблеми військовослужбовців.

Коментарі
17 Лютого 2017, 00:43
<p>Оце молодці!!! В здоровому тілі здоровий дух. І цей дух не зламати ні одному загарбнику якій посягнув на наші землі. Не то що інші зажерлися і вже не відчувають під собою землі вважаючи українців не потрібством. Рабами</p>
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром