На луцькі вулиці виведуть 100% особового складу поліції

16 Лютого 2017, 12:54
1900

18-20 лютого правоохоронці працюватимуть в звичному режимі, проте до охорони громадської безпеки особовий склад залучать у повному обсязі.

Про це стало відомо 16 лютого, повідомляє видання «ВолиньPost».

Заступник начальника Головного управління Наполіції Волині Сергій Козак розповів, що частину волинських поліцейських долучать до охорони громадського порядку під час проведення масових заходів у Києві.

У Луцьку під час масових заходів в честь вшанування пам’яті Небесної сотні працюватимуть у звичайному режимі. Проте до охорони залучать 100% особового складу.

Поліцейські, які також є учасниками АТО, просять волинян дотримуватися закону під час проведення акцій, аби зберігати мир та спокій. Вони також просять не приносити зброї чи вибухонебезпечних предметів, аби не використати їх у негативних цілях. 

«Ми також, як поліцейські, звертаємося не проявляти агресію до працівників Нацполіції та Нацгвардії. Ми такі самі люди, які ті, хто прийматимуть учать в акціях. Ми теж чиїсь діти і батьки, і такі самі патріоти, як і ті, які братимуть участь в акціях», – зауважив Козак.

Він наголосив, що згідно із законом, працівники Нацполіції під час виконання своїх обов’язків мають дотримуватися політичної нейтральності.

Козак також просить утриматися від радикальних дій учасників АТО, із якими раніше пліч-о-пліч воювали. Він пригадав події під стінами Верховної Ради 31 серпня 2015 року. Тоді унаслідок вибуху бойової гранати загинули 4 бійці Нацгвардії.

«Ми закликаємо не бачити у нас зрадників. Ми ті самі, що були на фронті», – зауважив Козак. Тож поліцейський попросив поваги до роботи та професії правоохоронців.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024