У Луцьку зловили шість п'яних водіїв

18 Березня 2020, 11:26
У Луцьку зловили шість п'яних водіїв 1918
У Луцьку зловили шість п'яних водіїв

За ніч у Луцьку затримали шість водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. 

Так, близько 20:00 17 березня на вулиці Довженка інспектори зупинили автомобіль, водій якого їхав без ближнього світла фар у темну пору доби, чим порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з 66-річним водієм, патрульні виявили ознаки сп’яніння. Втім, проходити огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння водій відмовився. Про це йдеться на сторінці патрульних у фейсбуці.

О 23:00 поліціянти отримали інформацію від небайдужих громадян про те, що на проспекті Відродження рухається автомобіль марки Volkswagen Touran синього кольору, водій якого, можливо, в стані алкогольного сп’яніння. Інспектори зупинили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування на проспекті Молоді. 22-річний водій виявив бажання пройти медичний огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі – результат лікаря нарколога позитивний.

Наступний випадок трапився через 30 хвилин на вулиці Данила Галицького. Тут 22-річний водій, керуючи автомобілем марки Opel Vectra, вирішив перетнути суцільну лінію дорожньої розмітки. Патрульні зупинили водія, під час спілкування виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, проходити огляд порушник відмовився у присутності двох свідків.

Технічну несправність у авто марки Fiat Ducato помітили патрульні  на вулиці Мамсурова. У 43-річного водія інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат лікаря нарколога – позитивний.

В той же час, інший екіпаж, патрулюючи на вулиці Дружби Народів, помітив транспортний засіб марки Ford Transit, у якого під час руху заднім ходом не працював задній ходовий вогонь. В ході спілкування з 20-річним водієм, виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат показав 1, 44 проміле, що більш ніж у 7 разів перевищує допустиму норму.

О 03:16 на проспекті Грушевського повідомили, що в сторону проспекту Перемоги рухається автомобіль марки Volvo чорного кольору, водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння.  41-річний водій погодився пройти огляд у медичному закладі, результат – позитивний.

Крім цього, під час перевірки патрульні виявили, що водій вже протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані та позбавлений судом права керування транспортними засобами.

На всіх водіїв складено адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП, та відсторонено від керування.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром