Лучани скаржаться на застарілі розклади руху тролейбусів

16 Лютого 2017, 10:54
1733

Жителі міста просять розмістити на деяких зупинках міста актуальні розклади руху тролейбусів.

Відповідну скаргу зареєструвала на комунікаційній платформі «Відкрите місто» Ніна Мартинова.

Лучанка  вже повідомляла про таку невідповідність розкладів і на її зауваження відповіли. Проте розклади досі висять старі.

Публікуємо скаргу без змін:

«На критих зупинках висять старі розклади руху, навіть від 9.05.2015 року. Зокрема, застарілі графіки знаходяться на зупинках «Вулиця Кафедральна», «Луцьке підприємство електротранспорту». Графік на зупинці «Кінотеатр «Зміна» заліплений сторонніми об'явами.

Про дану невідповідність вже повідомлялось на сайті «Відкрите місто» повідомлення №20613.
У відповіді ЛПЕ було обіцяно, що з 01.09.2016 інформація щодо руху тролейбусів буде відновлена на усіх основних зупинках міста. Однак на багатьох зупинках розклади досі висять старі.

У відповіді вказувалось, що «розміщені розклади руху є не довговічними – адже постійно зриваються самими ж пасажирами». Це не відповідає дійсності, тому що старі розклади руху закриті листами прозорого пластику, що унеможливлює їх зривання, затікання, вигоряння на сонці тощо.

Складається враження, що завдання збільшення пасажиропотоку саме тролейбусів, підвищення рентабельності перевезень тролейбусами не є пріоритетним для керівництва ЛПЕ. Потенційний пасажир, не дочекавшись тролейбуса, який, на його думку, (виходячи з інформації з застарілого графіка), мав би бути поданим на зупинку, через 10 хвилин марного чекання сідає в першу-ліпшу маршрутку, а насправді тролейбуса варто було почекати ще 3-5 хв, бо графік помінявся...

Вважаю, що в місті існує змова між перевізниками (ЛПЕ та власниками маршрутних таксі) щодо пропорційності пасажиропотоку. Прохання вивісити на критих зупинках сучасного зразка актуальні графіки руху тролейбусів».

Коментарі
17 Лютого 2017, 10:12
Єдині хто і дотримується графіка так це тролейбуси
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром