«Нашу роботу травлять боти і порушники закону», – луцькі муніципали

16 Лютого 2017, 09:47
1525

Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звернувся до містян з проханням повідомляти про корупційні дії своїх співробітників.

Про це йдеться у відповідному дописі на сторінці департаменту у Фейсбуці.

«Ми на своїй сторінці, розмістили фото всіх працівників департаменту, вказавши посади і дані. 

Люди, що травлять Нашу роботу (здебільшого це боти або ті, що порушили закон і ми склали на них протоколи) заявляють, що муніципали беруть хабарі», – говориться у ньому (правопис оригінала збережений).

У дописі йдеться про це фото:

Муніципали просять повідомляти у правоохоронні органи якщо працівники Департаменту вчинятимуть діяння, які носять ознаку корупційного.

Також лучанам нагадали, що інспектори департаменту при виконанні посадових обов'язків перебувають у формі з нагрудним жетоном і шевронами.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій триває збір підписів як за ліквідацію департаменту муніципальної поліції, так і у підтримку його.

Коментарі
16 Лютого 2017, 13:35
&quot;Ми на своїй сторінці, розмістили фото всіх працівників департаменту&quot; Спасіба) Ща роздрукую фотки і повішу в свій ларьок) Щоб не продавали алкоголь тим, хто на фото)<br/><br/>До речі, оперуючи терміном &quot;боти&quot; не погано би дізнатися що це таке)
16 Лютого 2017, 14:13
Єдине що ви корисного зробили - 1 раз заставили сабачників какахі прибирати. Цим би і займалась весь час....
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024