Лучанам зроблять екскурс цікавими Нідерландами

15 Лютого 2017, 16:50
1961 Джерело: travel-tours.com.ua

У суботу, 25 лютого, о 18:00 відбудеться черговий захід проекту «EnglishOK» за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа». Тематикою вже чотирнадцятого заходу стане країна Нідерланди.

Захід відбудеться в приміщенні Молодіжного центру Волині за адресою вул. Градний Узвіз, 5, триватиме дві години і повністю пройде англійською мовою. Тож, якщо Ви хочете вдосконалити свої навички спілкування англійською, познайомитись з багатьма цікавими людьми, а також дізнатись різницю між Нідерландами та Голландією, Ви повинні прийти на захід.

Ознайомлювати з іноземною культурою Вас будуть організатори проекту та гість, Ілля Ткаченко – українець, який був у Нідерландах і може розповісти Вам про свій досвід. Від організаторів Ви можете очікувати море позитиву та корисної інформації, поданої в легкій, розважальній формі, а від гостя Ви почуєте як цікаві історії про Нідерланди, так і відповіді на запитання, що Вас цікавитимуть.

Учасником заходу може стати будь-хто! Цікавить Країна тюльпанів та чому її так називають? Бажаєте збільшити своє коло знайомств? Хочете провести дві години весело й з користю? Тоді реєструйтеся за посиланням та приходьте та на захід.

Нідерланди надто цікаві, щоб про них нічого не знати!


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром