Як працює Луцька дитяча поліклініка під час карантину

17 Березня 2020, 11:12
Як працює Луцька дитяча поліклініка під час карантину 9063
Як працює Луцька дитяча поліклініка під час карантину

Лікарка з Луцької дитячої поліклініки розповіла, як працює лікарня під час карантину.

 Про це йшлося у прямому ефірі програми «Тема дня» на телеканалі «Суспільне.Волинь».

Валентина Федчук, завідувачка педіатричного відділення №2 КП «Луцька міська дитяча поліклініка, розповіла, що наразі лікарі приймають у звичному режимі з 8.00 до 20.00. У суботу прийматимуть чергові лікарі з 8.00 до 15.20. В інший час працюватиме невідкладна допомога.

Лікарка також зазначила, що в разі погіршення стану дитини чи виникнення температури спочатку треба телефонувати сімейному лікарю. Він може призначити лікування або ж запросити в поліклініку, якщо виникне така необхідність.

«Якщо батьки не можуть додзвонитися до свого сімейного лікаря, то можна телефонувати в реєстратуру і записуватися на прийом. Так само можна записатися онлайн», – додала Валентина Федчук.

Для профілактики та зменшення скупчення людей при вході до поліклініки діє пост медичних сестер. Вони виміряють температуру усім, хто приходить. Якщо в дитини чи в когось із батьків виявляють підвищену температуру, то вони не піднімаються на вищі поверхи лікарні. На посту працює черговий лікар, який надає допомогу на місці.

Усі приміщення лікарні регулярно кілька разів на день дезінфікують. Кабінети лікарів дезінфікують після кожного прийому. Поліклініка повністю забезпечена антисептиками та захисними засобами.

Читайте також: Як працюватимуть сервісні центри МВС у період карантину

 

Коментарі
17 Березня 2020, 19:52
Хороша лікарка!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром