Допитали луцького педофіла

15 Лютого 2017, 10:41
3887

44-річний чоловік протягом двох років мав стосунки з неповнолітньою дівчиною, його застукали на одній із орендованих подобово квартир.

Відео з місця події оприлюднило Інформаційне агентство Волинські Новини. Нагадаємо, подія трапилася 12 лютого.

На місці події працювала поліція спільно з Громадським формуванням «Варта порядку», під керівництвом начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області Віктора Кравчука. Після отримання відповідної заяви, усі вони спільно здійснили виїзд на квартиру, що на вулиці Ветеранів.

З'ясувалося, що ця квартира й була місцем інтимних зустрічей. Як запевняє сама дівчина, учениця 9-го класу однієї з шкіл міста, - примусових, бо вищезгаданий педофіл Саша її залякував і змушував туди приходити.

Як розповідає сам затриманий, він збирався одружитися з дівчиною, і про це нібито відомо її батькам. До того часу, як вона досягне повноліття, хоче бачити її поруч – аби вона не займалася дурницями й добре вчилася. Мовляв, забрав дівчину з «Рівненської», де вона займалася проституцією. При цьому сам користується її інтимними послугами. Також, каже, не відмовляє їй у грошах та покупках.

Про те, що інтимний зв’язок з неповнолітніми карається законом, чоловік знав.

Як з’ясувалося згодом, затриманий – це колишній працівник міліції. Окрім того, чоловік свого часу працював у ДАІ та охоронній фірмі «Арсенал».

До слова, 44-річного педофіла досі не взяли під варту - сьогодні його застали на своєму "робочому" місці - у непомітному вагончику навпроти МРЕВ.

Інформацію про затриманого луцького педофіла прокоментував керівник правоохоронних органів Петро Шпига, який безпосередньо причетний до контролю за цією справою.

Журналісти поцікавилися, чи перевіряли стан психічного здоров'я затриманого, коли приймали його на роботу (адже відомо, що педофіл - колишній міліціонер). На це керівник поліції відповів, що знав його як адекватного працівника раніше, але люди з віком міняються, можливо, після нещодавнього розлучення його психічне здоров'я зазнало змін, також могли вплинути і різні соціальні фактори, які зараз важко об'єктивно оцінити.

На завершення розмови Петро Шпига пообіцяв, що справа буде вивчена з особливою ретельністю, а винний - покараний згідно з чинним законодавством.

Додамо, наразі відомо про 5 дітей, з якими екс-міліціонер мав статевий зв'язок.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром