«Луцькводоканал» переходить на закритий режим роботи 

16 Березня 2020, 16:38
«Луцькводоканал» переходить на закритий режим роботи  2615
«Луцькводоканал» переходить на закритий режим роботи 

З метою попередження загрози поширення коронавірусу всі філії КП «Луцькводоканал», а також сервісний центр із обслуговування клієнтів EVODA переходять на закритий режим роботи та дистанційне обслуговування клієнтів.

Новий режим роботи стартує із 17 березня. Про це йдеться на офіційному сайті Луцькради.

Будь-яку інформацію щодо діяльності підприємства ви можете отримати за телефоном кол-центру 28-40-40 в робочі дні з понеділка по п’ятницю. Також для передачі повідомлень можна використовувати Viber за номером 067-444-8-777 (передавати показники також можна за вказаним номером у форматі: КодВулиці_№будинку_№квартири пробіл показник – цілодобово);

«Рекомендуємо усім нашим клієнтам використовувати сервіс «Особистий кабінет» за посиланням, який дозволяє здійснювати оплату послуг підприємства та подавати показники лічильників у онлайн-режимі»,  – інформують у водоканалі. 

«Особистий кабінет» передбачає можливість обслуговування багатьох особових рахунків водночас, тому ви можете вносити і рахунки своїх рідних та близьких.

Наразі КП «Луцькводоканал» вживає усіх необхідних заходів для максимального обмеження контактів на території підприємства. Тому роботу щодо повірки лічильників і зняття показників на об’єктах споживачів також призупинять на період карантину. Ніяких санкцій за вимушену затримку не передбачено, окрім відключення послуг підприємства у разі виникнення заборгованостей.

Читайте також: У патрульній поліції обмежили прийом громадян 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром