У Луцьку почали дезінфікувати маршрутки

16 Березня 2020, 14:37
У Луцьку почали дезінфікувати маршрутки 4515
У Луцьку почали дезінфікувати маршрутки

У Луцьку почали забезпечувати дезінфекцію громадського транспорту, яка триватиме на період карантину. 

Так, 16 березня у Луцьку працівники управління транспорту та зв’язку провели перевірки. Про це йдеться на офіційному сайті міськради. 

«Усім перевізникам було надіслано лист-повідомлення, щоб наголосити на тому, що у затверджених договорах є пункт про забезпечення дезінфекції своїми силами у салоні транспортного засобу на період епідемії. Ще з минулого тижня наші працівники розпочали перевірки на маршрутах міста Луцька. Сьогодні продовжуємо цю роботу, перевіряємо наявність засобів для дезінфекції. На даний момент, в усіх перевірених автобусах ці роботи виконуються.

Аналогічна ситуація – у Луцькому підприємстві електротранспорту. Там проводиться позмінна дезінфікуюча обробка транспортних засобів, контролери забезпечені масками, мають засоби для протирання рук на спиртовій основі», – розповів начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Дезінфекція транспортних засобів проходить на кінцевих зупинках автобусних маршрутів. Особливу увагу водії приділяють місцям безпосереднього контакту із пасажирами — поручням, ручкам та іншим поверхням.

 

Коментарі
16 Березня 2020, 17:09
Ви впевнені що водії будуть проводити дезінфекцію? В нормальних країнах цим займаються відповідні служби, кваліфіковано. З такою медициною та забезпеченням як у нас, половина українців вимре. Ніхто нас лікувати не буде....
18 Березня 2020, 07:42
Я готова їздити не тільки в масці ,а і в гумових рукавичках . Аби було на чому їздити.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром