У патрульній поліції обмежили прийом громадян

16 Березня 2020, 11:48
У патрульній поліції обмежили прийом громадян 2852
У патрульній поліції обмежили прийом громадян

В управлінні патрульної поліції у Волинській області обмежили прийом громадян у зв'язку із заходами безпеки, які спрямовані на запобігання поширення коронавірусу на території України. 

Про це співробітники написали на фейсбук-сторінці управління. 

Так, вестимуть прийом лише з невідкладних питань, а саме: повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань треба звертатися до управління патрульної поліції у Волинській області письмово, на адресу: 43005 м. Луцьк, вул. Залізнична, 15, або на електронну пошту [email protected], тел. 0-332-74-21-33

«Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в Законі України «Про звернення громадян». Згідно з ст. 5 цього Закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України», – йдеться у дописі.

Читайте також: Карантин в дії: які зміни чекають на продуктові магазини у Луцьку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром