У Луцьку виявили підлітків, які підписалися на смертельну гру «Синій кит»

14 Лютого 2017, 18:38
12662

Лучанка виявила групу підлітків, які почали небезпечний квест «Синій кит» з самогубством гравця в кінці.

Про це жінка повідомила у своєму дописі на сторінці Facebook, - пише Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, у соціальних мережах з’явилися групи, в яких кваліфіковані психологи доводять дітей до самогубства.

Зі слів жінки, вона та її подруга – матері підлітків. Тому відстежують повідомлення щодо небезпечної гри та моніторять дописи у соцмережах з відповідними хештегами.

5


1

3
Одна із гравців квести «Синій квест»
Одна із гравців квести «Синій квест»



Одна з груп «Синій кит» у соцмережі Вконтакте. Після того, як кіберполіція блокує подібні групи, діти знаходять іншу і знову реєструються, продовжують «гру»
Одна з груп «Синій кит» у соцмережі Вконтакте. Після того, як кіберполіція блокує подібні групи, діти знаходять іншу і знову реєструються, продовжують «гру»

«Народ, тут під моїм постом про небезпечну гру «синій кит» друзі поскидали профілі дітей з ВК з Луцька, остання дівчинка з Любомиля, що перебувають у цих небезпечних групах. Якщо серед них є ваші знайомі – прошу попередити батьків! В департамент кіберполіції ми написали!!!» – йдеться у повідомленні.


 

Коментарі
15 Лютого 2017, 13:04
ідіоти
15 Лютого 2017, 13:25
Крітіни
15 Лютого 2017, 13:25
Немає їм чим зайнятись... Нехай п***дують на город батькам допомагати! Раніше діти виростали, допомагаючи батькам прокормити сімю, турбувались про молодших дітей в сімї, і виростали психічно здоровими, створювали свої сімї, продовжували життя, все так як повинно бути... а тепер прямо не знають куди себе подіти, не знають як привернути до себе увагу... Потрібно допомагати іншим, ось що треба робити -і тоді не буде часу думати про всяку х**ню!!!
15 Лютого 2017, 17:25
Ті, хто спілкується з дітьми по ту сторону екрану, насправді нічим не кращі, не крутіші, не сильніші за цих нещасних дітей....вони - гірші... це потрібно зрозуміти...
15 Лютого 2017, 17:33
подивіться на фото Филипа Лиса - це ж нікчема... такі ж нікчеми сидять по той бік екрану і шантажують нещасних жертв.... Не будьте жертвами, дітвора.... не позортеся самі і станьте нормальними людьми...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром