Лучан безплатно навчатимуть волонтерства

15 Жовтня 2015, 14:24
2760

ВОГО «Фундація розвитку громад» оголошує про набір на навчання.

У рамках проекту «Центр волонтерської співпраці та розвитку» заплановано проведення низки безплатних тренінгів, які спрямовані на поширення практичних знань та навичок потенційних та діючих волонтерів, повідомляють організатори.

Учасників ознайомлять із основами лідерства та управління у волонтерській діяльності, аспектами законодавчої бази, видами та можливостями залучення коштів на реалізацію ініціатив, а також вони дізнаються, як правильно створити та реалізувати власний проект. Крім того, у слухачів тренінгу буде чудова можливість спільно обговорити та розпочати роботу над власними ініціативами, а також стати учасником І Форуму волонтерів Волинської області.

«Чимало людей готові допомогти, мають чимало цікавих та нестандартних ідей, які зможуть перевернути цей світ та зробити його кращих. Однак чимало таких людей просто не знають як втілити задумане у життя, їм не вистачає знань та можливостей. Тож ми хочемо виправити цю ситуацію й поділитися безцінним досвідом, який самостійно здобували», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Подати заявку та участь у проекті можна заповнивши форму.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром