Сніг, холод та сміття: на що скаржилися лучани протягом тижня

14 Лютого 2017, 16:14
1871

З 6 по 12 січня на адресу міської ради надійшло близько 500 телефонних звернень з проблемами, що найбільше турбують лучан. 

Про це на оперативній нараді розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп'як

Найбільше скарг стосувалося житлово-комунальної сфери нашого міста, а саме 104 (23%). Лучани просили збити брили льоду з дахів будинків та повідомляли про відкритий колодязь на пішохідному тротуарі біля будинку на пр. Волі,10. Численні нарікання стосувались розчистки та посипання пішохідних тротуарів і прибудинкових територій. 

49 дзвінків (11%) стосувались роботи ДКП «Луцьктепло». Така кількість звернень була зумовлена поривом на тепломережі, внаслідок якого без опалення дві доби залишались мешканці будинку на пр. Волі, 14. В зв’язку з цим зупиняли котельню на пр. Волі, 10, що призвело до тимчасової відсутності опалення в будинках № 10 і 12 на пр. Волі й на вул. Лугова, 2. Продовжують нарікати мешканці міста на занижені параметри теплопостачання (вул. Гордіюк, 8/17) та гарячої води (бульв. Дружби Народів, 8а/65; пр. Соборності, 32/122, 131; вул. В’ячеслава Чорновола, 6/32).

39 повідомлень надійшло на виконання в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Вони стосувались чистки та посипання проїжджих частин міста. Також про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів повідомляли мешканці з вул. Волошина, 5. На всі звернення було оперативно відреаговано.

35 звернень стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними.

8 дзвінків стосувалися налагодження зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій. 

13 скарг стосувались роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та порушення графіків руху.

6 дзвінків надійшло через зупинки ліфтів та 2 звернення стосовно вирішення проблеми щодо безпритульних собак.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром