Працюватиме центр допомоги військовим

15 Жовтня 2015, 13:19
2914

У структурі видаватимуть посвідчення учасника бойових дій, надаватимуть правову консультацію та працевлаштовуватимуть.

У місті створять Центр допомоги учасникам АТО при Волинській облдержадміністрації. Центр очолить колишній боєць «Азову», волонтер Олексій Кушнєр, повідомляє Громадське. Волинь.

«Згідно із указом Президента України буде створений Всеукраїнський координаційний центр допомоги учасникам АТО. В кожній області буде такий центр, який усі напрацювання, які є на цей момент, спрямуватиме в одне русло. Є п’ять основих напрямків: це отримання посвідчення учасника бойових дій, правові моменти, виділення землі, оздоровлення, отримання нагород та працевлаштування», – зазначає Олексій Кушнєр.

Він розповідає, що окрім волонтерів, туди входитимуть представники військкомату, центр зайнятості і Спілки учасників АТО.

Зі слів Олексія Кушнєра, волонтери, які там працюватимуть, не будуть отримувати зарплату. Але фінансування роботи самого центру буде проходити з бюджету області.

«Цим всім ми займалися і до того, але тепер нам дали потужний інструмент в законодавчому моменті, який ми можемо використовувати. Тепер не дзвонивши на сотню номерів, а набравши один, ми можемо вирішити ту чи іншу проблему. Приміщення знаходитеметься за адресою Привокзальна,12, другий поверх. Вже з 17–18 жовтня можна буде до нас звертатися», – повідомив Олексій Кушнєр.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром