Патрульні отримали почесний кубок за участь в міжнародних змаганнях

14 Лютого 2017, 13:46
2071

Сьогодні в Управлінні патрульної поліції Луцька побували представники Міжнародної поліцейської автокорпорації України. 

Полісменам та керівництву вручили відзнаки за участь у міжнародних змаганнях з поліцейських видів спорту, які відбулись влітку 2016 року в м. Лодзь (Республіка Польща), повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.
 
Нагадаємо, тоді патрульні Андрій Раковець та Олена Чабан в складі команди Міжнародної поліцейської автокорпорації України показали високі результати з автопробігу. Зокрема, серед представників української команди Андрій зайняв 1 місце, а серед європейських - 4. Олена зайняла 10 місце серед європейських команд. Загалом, було 30 учасників з України та понад 350 – з інших країн.

Сьогодні ж віце-президент автокорпорації Сергій Малярчук зауважив, що участь наших полісменів у змаганнях була важливою, адже європейці побачили представників нової патрульної поліції України, які продемонстрували високий професійний рівень підготовки. 

«Наразі потрібно готуватися до нових змагань, які відбудуть влітку, і знову чекатимемо ваших патрульних у складі команди», – зауважив він.

Окрім почесних грамот патрульним, представники автокорпорації вручили також диплом колективу УПП у м. Луцьку та почесний кубок.












 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром