Найкращий подарунок на День закоханих – чотирилапий друг, – директор КП «Ласка»

14 Лютого 2017, 14:35

Працівники КП «Ласка» до Дня закоханих влаштували фотосесію та залучили відомих лучан, аби прилаштувати більше тварин з притулку у нові родини.

Перед фотосесією собачок покупали та залишили на ніч у директора притулку Дани Новарчук та в ветеринарній клініці «Кіт Леопольд» у пані Яни, а уже зранку заступник директора Сергій завіз їх до Тетяни Самутіної у зоомагазин «Гармонія», щоб зробили зачіски та малюнки. Під час процедури пані Тетяна дуже перейнялась долею собачки Розі та вирішила взяти її у свою родину.







Сфотографуватися із чотирилапими прийшли депутати Луцької міської ради Алла Надточій та Віктор Ящук, заступник міського голови Юрій Моклиця, телеведучий Микита Чибар, волонтери Ірина Шум та Катерина П‘ятачук.

«14 лютого – це насправді день, який покликаний дарувати відчуття любові.  Я не знаю нікого, хто б міг більше віддавати любов та відданість, ніж тварини. Цей день символізує сильне почуття, тому ми вперше проводимо таку акцію саме до Дня закоханих, адже найпрекраснішим виявом почуттів є подарунок,  який сам вміє безмежно любити. Також цією акцією ми показуємо, що безпритульні тварини – прекрасні, особливо якщо їх помити та причесати», – говорить Дана Новарчук.

Вона також додала, що акція абсолютно не політична і її будуть проводити на постійній основі.

«Кожного разу будемо кликати депутатів із різних партій та інших відомих людей міста – журналістів, акторів. І те, що при самій підготовці ми знайшли родину для Розі, означає, що акція пройшла не дарма, а навпаки – принесла радість та зробила добру справу», – мовила директорка притулку.

На свою родину ще чекають Меліса, Жасміна, Темі, Овечка та маленькі цуцики.


Фото Романа Домбровського:
















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com