Маленький Максимко бореться за життя

14 Лютого 2017, 12:18
2296

Щоб поставити маленького лучанина Максимка на ноги (в прямому сенсі вислову - у нього порушено опорно-руховий апарат, через пошкодження хребта, та порушень спинного мозку і ряду хвороб), небайдужі громадяни «забили на сполох»  і почали потроху піклуватись дитям.

Про це йдеться на сторінці Допомога Братчук Максимчику у Facebook.

Нагадаємо, в однорічного Максима, який перебуває у луцькій інфекційній лікарні, діагностували хронічний пієлонефрит та обструктивний бронхіт. Нещодавно у мережі з’явилася інформація про те, що в інфекційну лікарню в Луцьку підкинули однорічного хлопчика.

Працівники лікарні стверджують – інформація про те, що дитину підкинули, неправдива. Завідувач відділення крапельних інфекцій Наталія Маркова розповідає, що Максим часто знаходиться на стаціонарному лікуванні у відділенні інфекційної лікарні.

«В першу чергу звернулись до ВОСБД (дитячий будинок міста Луцька), з метою отримання інформації щодо діагнозів маляти.

Після отримання необхідної інформації звернулись в інститут нейрохірурхії. Лікарі зазначили, яку їм потрібно надати інформацію із всіма виписками після обстеження. На сьогоднішній день робимо все необхідне для цього.

Станом на п'ятницю 10 лютого 2017 року, Максима доставили в Обласну дитячу лікарню для проведення обстеження нефрологом, педіатром, нейрохірургом. Подальша інформація, в разі її отримання, буде публікуватись на цій сторінці.

Максиму потрібно буде зробити кілька операцій - тому готуємо повний пакет документів до Інституту нейрохірургії. Після цього отримуємо інформацію від інституту щодо наших подальших дій і можливості хірургічного втручання, і само собою вартості такого лікування.

Як тільки буде отримано всю необхідну інформацію - буде створено рахунок, на який можна буде перераховувати кошти для лікування Максима. Не факт, що лікування буде проводитись в Україні - все залежить від інституту нейрохірургії», - йдеться у дописі.

Коментарі
14 Лютого 2017, 14:37
Дуже добре що е не байдужі люди.Я також не проти допомагати цьму хлопчику збирати кошти на лікування.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром