Лучани цілу ніч дивитимуться любовно-романтичне кіно

14 Лютого 2017, 11:15
2828

Уже цієї п’ятниці, 17 лютого, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space» команда «Lutsk Night Cinema» проведе свій другий цьогорічний кінопоказ.

Кіномани дивитимуться такі відомі та глибокі фільми, як: «Куди приводять мрії», «Щоденник пам'яті», «Вічне сяйво чистого розуму», «Один день» та «Клятва». Про це інформують організатори.

Вхід на захід здійснюватиметься за попередньою реєстрацією. Отож, зареєстровані учасники, підтвердивши свою участь, потрапляють на захід згідно сформованого списку. Кількість місць обмежена (їх лише 40). Вікове обмеження: 16+.

Вибір тематики заходу зумовлений не лише Днем Валентина, але й своєрідним прощанням із зимою та зустріччю весни. Адже саме весна символізує розквіт сильних і палких почуттів, серед яких любов та кохання.

До вибору учасникам спільнот у мережі Вконтакте та Facebook було запропоновано 13 фільмів, провідною темою яких була любов. Серед 13 кінострічок глядачі обрали 4, а п’яту кінострічку організатори обрали самостійно (нею стала «Клятва»).

Команда організаторів обіцяє не лише цікаве кіно, але й подарунки, романтичні конкурси, декілька важливих нововведень та позитивний настрій. Також на глядачів, як зазвичай, чекають кава, чай, смаколики і навіть свіжозварене какао із зефірками. Орієнтовно захід завершиться о 6 годині ранку.

Детальніше про захід, реєстрацію та все інше можна дізнатися на сторінці заходу.

Нагадуємо, що проект «Lutsk Night Cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому приносити і розпивати спиртні напої, палити (курити) заборонено. Також є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу. У випадку суворих порушень правил глядача можуть попросити піти.

Організатори просять глядачів не забувати брати із собою теплі шкарпетки, покривала, їжу та все, що необхідно для власного комфорту, окрім алкогольних напоїв та інших заборонених речовин та речей.

Долучайтеся до спільнот у мережі Facebook і Вконтакте, щоб знати першими про новини. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром