Луцьк, 15 червня: злива, корупція та студентський фільм про університет

15 Червня 2015, 21:29
5426

Що сталося у Луцьку в понеділок, 15 червня. 

Лучани провели бійців роти «Світязь» на Схід. Зі сльозами на очах та з великою вірою в серці проводжали міліціонерів рідні та близькі: усі в один голос бажали їм бути мужніми і витривалими, дружніми і згуртованими, гідно виконати поставлені завдання і якомога швидше у повному складі повернутися додому.
Засудили трьох луцьких медиків, які брали хабарі за підтвердження інвалідності. Голові Луцької міської медико-соціальної експертної комісії призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна, а обом лікарям - у вигляді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Усіх трьох ескулапів позбавили права 3 роки обіймати посади в закладах охорони здоров'я.

Вражаюча злива у Луцьку викликала бурхливе обговорення у соцмережах і місцевиз ЗМІ. На щастя, гроза швидко завершилася і ніхто не постраждав.

Волинські умільці із підприємства «Візор» розробили нову систему оплати за проїзд у громадському транспорті. Перший макет електронного компостера «Валідатор» частков видрукували на 3-D принтері. Нова система оплати проїзду передбачає абсолютно інший зразок проїзних квитків, а також пластикових smart-карток із вмонтованими чіпами. 
ДТП у Луцьку: дві автівки стикнулися на перехресті вулиць Московська та Мазепи. Водій «Таврії», 1969 року народження, рухався вулицею Московською. Не гальмуючи на перехресті, він не надав перевагу в русі автомобілю Audi-100, який їхав вулицею Мазепи (головна дорога). 

Студенти СНУ імені Лесі Українки зняли фільм про свій університет. Автори міні-фільму наголошують на тому, що важливо зробити свій правильний вибір, свій європейський вибір.

Картину дня за матеріалами волинських ЗМІ підготувала Аріна Крапка

Коментарі
14 Липня 2018, 01:35
Вулиця Хурсенка, а не Московська
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром