Луцькі студенти запрошують на фест із посиденьками

15 Жовтня 2015, 10:15
4590

Сьогодні, 15 жовтня в Луцьку розпочинається триденний Фестиваль студентського розвитку «ON: actio & conscientia», організований студіюючою молоддю Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Як розповіли організатори на власній сторінці у Facebook, на фесті найкращі студенти з різних вишів держави презентують мистецькі проекти, презентація яких відбудеться у вигляді обговорення, круглих столів, тренінгів і своєрідних майстер-класів.

Оригінальним обіцяють спеціальний культурно-мистецький проект «Просто посиденьки», ініційований студентською інтернет-спільнотою «Типовий СНУ». Посиденьки відбудуться під закриття фестивалю 17 жовтня в холі головного корпусу СНУ імені Лесі Українки. До речі, саме цей проект став візитною карткою спільноти.

«Даний мистецький проект відбувається з ініціативи Профкому студентів СНУ імені Лесі Українки, – зазначають у спільноті. – За півтора року існування «Посиденьки» стрімко розвиваються і набувають чималих масштабів. І саме тут з’являються нові, зірки які самостверджуються в напрямку як поезії так і музики».

Хто бажає відвідати інші заходи фестивалю, тому пропонуємо програму «ON: actio & conscientia»:

15 жовтня
16:00 – Круглий стіл «Роль молоді в суспільно-політичному житті» (Місце проведення: Луцький кооперативний коледж Львівської комерційної академії).

16 жовтня
11:30 – Лекція «Брендинг в українській освіті: на прикладі НУВГП з Рівного (Місце проведення: Корпус Н (бібліотека), конференц-зал).
13:30 – Правозахисний тренінг «Способи подолання свавілля адміністрації вишів» (Корпус А, актовий зал).
15:30 – Екскурсія університетом та містом для гостей.

17 жовтня
10:00 – Лекції та презентації студентських ініціатив (Корпус Н (бібліотека), конференц-зал).
10:30 – Лекція «Низові ініціативи» Новіков Геннадій, НТУУ «КПІ».
11:00 – Лекція «Урбанавти і урбаноіди» (Алексаха Антон та Заславська Інга, КНУ імені Т. Г. Шевченка, Київ).
11:40 – Презентація «Студентське телебачення КПІ ТБ» (Гунько Павло та Воробей Ольга, НТУУ КПІ, Київ).
12:00 – Лекція «Ідеї студентський авторських передач та їх реалізація» (Сенченко Наталія, НТУУ КПІ, Київ).
12:15 – Презентація «СТБ ІФНТУНГ» (Нагребельна Мар’яна та Ятченко Діана, ІФНТУНГ, Івано-Франківськ).
13:00 – Презентація «Арт-простір ВЕЖА» (Столяренко Дмитро та Гриценко Нікіта, НТУУ КПІ, Київ).
13:30 – Презентація «КПІавтостоп» (Черненко Дмитро, НТУУ КПІ, Київ).
14:00 – Презентація «ОстРадіо - радіо для студентів і про студентів» (Костюк Іванна, Ковтунович Наталія, НУ ОА, Острог).
14:15 Презентація «Освітній проект HUMANities» (Рахуба Олена та Нехрист Ольга, ЧНУ імені Богдана Хмельницького, Черкаси).

15:00 ­– Обговорення проблем реалізації студентських ініціатив та студентської активності загалом. (Місце проведення: Корпус Н (бібліотека), конференц-зал).

19:00 – «Просто посиденьки» на честь триріччя діяльності студентської інтернет-спільноти «Типовий СНУ». (Місце проведення: Корпус А, фойє).


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром