Для школярів села Підгайці куплять два автобуси від «Богдан Моторс»

12 Березня 2020, 15:15
Для школярів села Підгайці куплять два автобуси від «Богдан Моторс» 3696
Для школярів села Підгайці куплять два автобуси від «Богдан Моторс»

 АК «Богдан Моторс» виграла тендер на закупівлю двох автобусів для школярів села Підгайці Луцького району.

Протокол розкрили 10 березня. Пропозиція учасника ДП «АСЗ № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» визнана найкращою. Про це йдеться на фейсбук-сторінці підприємства. 

Відкриті торги на закупівлю двох одиниць шкільних автобусів оголосили 23 січня 2020 року. Згідно вимог замовника, шкільний автобус повинен мати пасажиромісткість не менше 30 місць без врахування місця водія. Серед інших умов тендерної документації також зазначається відповідність екологічним нормам не нижче EURO-5 та випуск 2019-2020 рр. Заявки на участь в аукціоні подали дві компанії, в тому числі «Богдан Моторс».

Вже незабаром шкільні автобуси «Богдан А22412» виробництва ДП «АСЗ № 1» передадуть для учнів Підгайцівської сільської ради. Вони обладнані у відповідності до всіх стандартів та вимог нормативно-правових документів, які застосовуються в Україні. Всі сидіння в автобусах обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. Автобуси пофарбовані у жовтий колір, з обох боків нанесені написи «Шкільний автобус», а також спереду та ззаду є розпізнавальні знаки «Діти» та «Обмеження швидкості 70 км/год».

Читайте також: У луцьких школах очищуватимуть воду 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром