Скандали, бійки, швидка допомога: на Старому ринку демонтували ще одну частину паркану 

12 Березня 2020, 09:55
На Старому ринку демонтували ще одну частину паркану  2664
На Старому ринку демонтували ще одну частину паркану 

Департамент муніципальної варти продовжує демонтаж частини Старого ринку у Луцьку.

Так, у середу, 11 березня, зрізали 17 секцій паркану, який знаходився на ділянці комунальної власності на вулиці Глушець. Про це йдеться на фейсбук-сторінці мунвартівців. 

Працівників департаменту та їхню очільницю Юлію Сиротинську підприємці зустріли традійно не надто дружелюбно. Так, муніципали опублікували відео, де їхніх працівниць та поліціянтку б'ють і обливають водою. Відомо, що одну з них забрала карета швидкої допомоги, ще одній зашивали рану на руці.

«Не обійшлось без провокацій зі сторони громадян, які жодного відношення до вказаного паркану не мають. П'ять працівників департаменту постраждало, нанесені тілесні ушкодження, серед яких троє дівчат (одній працівниці зшивали руку). До двох інспекторів активіст  Рижков Сергій ( який заявляв, що є помічником депутата ЛМР) застосував сльозогінний газ. Пошкоджено 3 одиниці робочої техніки, нагрудна відеокамера. В ході бійки, що спровокували «базарники», було порвано форму на працівниках департаменту. Особи, що були в стані алкогольного сп'яніння, зі сторони ринку зривали з інспекторів жетони та шеврони», – пишуть муніципали.

«Чому не пишете, скільки підприємців постраждало, яких ви били», – залишають коментарі під постом.

Читайте також: Сиротинська розповіла, до коли демонтують ринок

Постраждалі під час сутичок
Постраждалі під час сутичок

Постраждалі під час сутичок
Постраждалі під час сутичок

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром