Міська влада пояснила, при яких умовах в школах введуть карантин

13 Лютого 2017, 12:24
1649

Луцька міська рада дали відповідь на петицю, в якій просили ввести карантин у загальноосвітніх закладах міста у зв'язку з епідемією грипу.

Дане клопотання з'явилося на сайті Єдиної системи місцевих петицій ще 16 січня, а сьогодні,13 лютого, міська влада розмістила відповідь на нього.

«Головним управлінням Держсанепідслужби у Волинської області, управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради проводиться щоденний моніторинг відвідування дітьми загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Станом на 07 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відсутні через хворобу 7,9 % школярів. 

З метою запобігання поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій у навчальних закладах міста проводяться заходи щодо профілактики захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. 

На даний час перевищення епідемічного порогу не зафіксовано у жодному із закладів», – проінформувала міська рада Луцька.

Робота дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів буде призупинена при умові збільшення кількості захворюваних на грип та гострі респіраторні інфекції до 20%.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром