Театральний майдан: юних захисників України посвятили у ліцеїсти

14 Жовтня 2015, 19:04
4205

Новоспеченим ліцеїстам на Театральному майдані вручили посвідчення, медалі та пагони.

Посвята ліцеїстів першого курсу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулася сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Урочисту церемонію, на думку голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, не дарма проводять у такий день, адже символічно це означає, що Богородиця покриває голови нашим захисникам Вітчизни. Очільник області побажав ліцеїстам бути гідними послідовниками своїх батьків та дідів.

Привітав з нагоди урочистості майбутніх захисників України і Луцький міський голова Микола Романюк

«Хочу побажати, щоб на цій площі ми більше не проводили панахид. Я впевнений, що більшість із вас після закінчення навчання поповнить ряди хоробрих офіцерів збройних сил України і з честю захищатиме нашу державу», – зауважив Микола Романюк.

Прослухавши настанови та присягнувши захищати свою Батьківщину і бути гідними її синами, хоробрі юнаки та дівчата із гордістю отримали посвідчення ліцеїстів та військові пагони.

Після посвяти учні ліцею поклали квіти  до Стели Небесної сотні, Меморіалу, пам’ятника Невідомому солдату і відправилися в село Гаразджа, щоб вшанувати пам’ять загиблих героїв АТО.




















 

Коментарі
14 Жовтня 2015, 23:20
а що військовий плац на ремонті.там весь час присягу приймали.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром