У Луцькому пологовому будинку розповіли про ціни на медичні послуги

10 Березня 2020, 13:27
У Луцькому пологовому будинку розповіли про ціни на медичні послуги 4211
У Луцькому пологовому будинку розповіли про ціни на медичні послуги

У Луцькому пологовому будинку розповіли про ціни на медикаменти, аптечні набори та післяпологовий догляд.

Про це йдеться у дописі на сторінці Луцького клінічного пологового будинку.

На сторінці пологового будинку опублікували ціни на набори необхідні при кесаревому розтині та нормальних пологах, список безкоштовних послуг, та ціни на палати покращеного перебування.

Набір на кесарів розтин, залежно від аптеки, коштуватиме приблизно 2400 гривень. Набір на нормальні пологи – близько 500 гривень. Спінальна анестезія вартує 150-300 гривень, а епідуральна аналгезія – 500-600 гривень. При цьому, до останньої процедури є примітка.

«Ця методика у нашій установі проводиться при наявності строгих медичних показів, Ми не рекламуємо цю методику і не заробляємо на цьому кошти, опираючись на наш досвід та досвід наших іноземних колег, які як і ми розуміють недоліки та віддалені наслідки цього методу. Давно доведений факт, що медикаментозного знечулення в пологах потребують лише 7-8% жінок - дані ВООЗ(WHO)»,2 – йдеться у дописі.

Лабораторні обстеження, ультразвукове дослідження та харчування – безкоштовні. А на фото вказані ціни за палати покращеного перебування. Також у пологовому працює послуга «Є-Малятко».

Читайте також: Втримувати їх стає все тяжче: розповіли про відтік кадрів у луцьких медзакладах 


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром