Лучан запрошують на виставку собак

08 Березня 2020, 13:02
Лучан запрошують на виставку собак 4367
Лучан запрошують на виставку собак

У спортивно-розважальному центрі «Адреналін City» проходить щорічна виставка собак.

Познайомитись ближче з чотирилапими можна 8 березня біля спортивної арени. Цьогоріч тут зібрались представники усіх можливих порід: від малих йоркширських тер’єрів до німецьких вівчарок та бернських зененхундів.

Організатором щороку виступає Волинський обласний осередок Кінологічної спілки України «Маршал».

«Цьогоріч в нас представлено понад 300 собак, загалом маємо понад 600 собак. Якщо брати загальну кількість порід за два дні, то це понад 180 порід. Крім того, проходять монопородні виставки по німецьким вівчаркам, біглю, вельш коргі пемброк, німецьким мисливським тер’єрам та доберманам», – запевняє заступник голови правління Антон Демчук.




Якщо ви плануєте покупку собаки, то вам точно сюди, а якщо й ні, то подивитись тут точно є на що. На виставці можна поспостерігати за вправністю тварин, сфотографуватись чи поспілкуватись з господарями. Власники люб’язно розповідають про своїх улюбленців, усі тонкощі даної породи, дадуть погладити чи погратись з собакою.

Можна зустріти унікальних представників, зокрема шукачів справжніх трюфелів. Про цю породу погодилась розповісти власниця Ярослава Березюк.

«Це італійська водяна собака – лаготто романьоло. Ми постійні учасники виставок, наша дівчинка вже чемпіон світу. Ми їздили по обміну досвідом в Сербію, шукали трюфелі. Також ми знаходили чорні трюфелі в Україні. Це гіпоалергенні собаки, які не линяють, дуже прості в догляді. До речі, вони зовсім не агресивні, в них відсутній цей ген агресії, тому прекрасно ладнають з дітьми. По характеру вони зовсім, як лабрадори», – каже жінка. 

Усі переможці виставки отримали дипломи, кубки та пачки елітного корму.






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром