Подружня пара виграла путівку на Світязь на романтичних посиденьках у Луцьку

11 Лютого 2017, 17:42
2024

У вечір п’ятниці, 10 лютого, напередодні Дня святого Валентина – покровителя всіх закоханих, для шістьох луцьких сімей учасників АТО та сімей, у яких є неповносправні дітки, організували романтичні посиденьки.

Захід провели у кафе «ІдемЗайдем», повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Вирвати луцьких пар зі звичного середовища, сірої буденності та просто розважитись і присвятити час собі вирішила керівник громадської організації «Квітка Полісся» Тетяна Доброжанська. Попри те, що переважно «Квітка Полісся» допомагає неповносправним діткам та їх сім’ям, жінка розповідає, що тепер їй захотілося спробувати зробити свято і для іншої категорії людей. А тут така можливість – незабаром День закоханих.

«Взагалі з «АТОвцями» ми працюємо вперше, хоча й раніше долучалися до заходів, що проводили для них. Утім, зараз захотілося і для них зробити щось приємне та корисне особисто, тож звернулися за підтримкою до депутата Луцької міської ради Петра Нестерука», – каже Тетяна Доброжанська.

«Сам Петро Каленикович із радістю погодився на таку ініціативу, прекрасну ініціативу, підтримати особливі сім’ї Луцька та влаштувати їм справжнє свято та вечір для себе», – додає керівник благодійного фонду «Дізар» Юлія Міндюк.

Отож, Петро Нестерук запропонував парі, що виграє у головній вікторині вечора, трьохденний відпочинок на Світязі у комфортному маєтку «Nester-House».

Тож протягом вечора сімейні пари не лише пригощалися смаколиками закладу «ІдемЗайдем», а й конкурували за переможний сертифікат. Для цього всім подружжям довелося згадати час знайомства та одруження. А історії, направду, виявилися, як у кіно, бо хтось став новорічним подарунком для своєї половинки, хтось познайомився у гуртожитку, прибігши на запах смаженої картоплі, а когось таки негода звела.

Сім’я Надії та Олександра Бенещуків разом уже майже тридцять років. Та й досі з посмішкою пригадують, що зустріли одне одного на весіллі. Надія була за дружку у свого брата, Олександр – за свідка зі сторони нареченої. «Утім, закінчилося все тим, що на весіллі не стільки кричали «Гірко молодим!», скільки «Гірко старшим свідкам!». Так від початку до кінця ми разом», – розповідає подружжя.

Окрім, спогадів про знайомство, довелося сімейним парам і поспівати – як жінкам, так і чоловікам. У підсумку, переможця вікторини мали би обрати за кількістю балів. Утім, ще кілька годин тому незнайомі люди, а тепер – одна велика компанія, зовсім не хотіли обирати кращого. Тільки питали: «А, може, нехай переможе дружба?».


На це, жартуючи, Юлія Міндюк сказала, що, на жаль, «люкс» у Світязі не вмістить усіх, тож комусь доведеться спати на підлозі.

Та правила є правилами, і обрати щасливчика треба було. Кожна пара тягнула своє чарівне сердечко, на одному з яких і писало, хто поїде на відпочинок.



Тож щасливий квиток отримала родина Яремієвих, яка виховує неповносправну дитину, а скористатися ним сім’я зможе аж до 15 червня – так, щоб і покупатися можна було, і під сонечком полежатати.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром