На головну вулицю Луцька чекає капітальний ремонт

08 Березня 2020, 09:53
На головну вулицю Луцька чекає капітальний ремонт 2156
На головну вулицю Луцька чекає капітальний ремонт

У Луцьку планують капітально відремонтувати та озеленити проспект Волі. 

На всі роботи планують витратити 65, 1 мільйонів гривень. Про це на особистій сторінці у фейсбуці написав радник міського голови Ігор Поліщук. 

«Головний проспект міста – проспект Волі давно перебуває в ганебному стані, естетично непривабливий, непридатний ні доя пішоходів, ні для автомобілістів. Останні 2 місяці ми працювали над детальним коригуванням проектно-кошторисної документації, з‘ясовували і уточняли найменші деталі капітального ремонту, працювали над естетичною стороною капітального ремонту та озелененням», – йдеться в його дописі.

Міська рада вже оголосила процедуру тендерної закупівлі щодо капітального ремонту. Аукціон відбудеться 24 березня.

В межах капітального ремонту передбають:

  1.  Заміну аварійних ділянок водогону та зливової каналізації.
  2.  Повну заміну асфальтного покриття з підсиленням основи у місцях, де це необхідно, перекладання гранітного бордюрного каміню.
  3. Повний капремонт тротуарів та технічної смуги, яка буде використовуватися як паркувальне місце.
  4.  Висадку 73 дерев, 495 кущів, 550 багаторічних рослин та декоративних квітів, посів 5510 м2 газонів, кронування вже насаджених дерев.
  5. Заміну старого освітлення на сучасне LED-освітлення, встановлення декоративних кованих світильників на пішохідній зоні по тротуарах, реставрація та фарбування існуючих металевих опор, заміна електрошаф.
  6.  Облаштування лав та смітників по усій протяжності проспекту, встановлення обмежувальних стопчиків та декоративних турнікетів.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром