П'ять історій про підприємиць від Бізнес.Району

08 Березня 2020, 10:50
1903

З нагоди Міжнародного жіночого дня Бізнес.Район підготував вашій увазі підбірку матеріалів про жінок-підприємиць, які були підготовлені упродовж року. Адже редакція своєю діяльністю постійно прагне сприяти видимості жінок у всіх сферах життя, а не тільки з нагоди 8 березня. 

Сьогодні розповімо про бізнес-проєкти волинянок, які вони створили з нуля – від ідеї до реалізації. Усіх героїнь підбірки об'єднує професіоналізм і захоплення улюбленою справою.  

Бухгалтерка Ольга Іванків

Керівниця компанії «Consulting center» Ольга Іванків у бухгалтерській справі вже понад 10 років. Ще у 2006-му жінка почала працювати бухгалтеркою у приватному підприємстві та у громадській організації. Поступово сформувала базу клієнтів, з якими зараз продовжує працювати її Центр бухгалтерії та фінансів. У штаті п'ятеро бухгалтерів, які ведуть більше, ніж три десятки клієнтів. 

Детально про справу Ольги читайте у матеріалі: «Вони знають, де ваші гроші: як працює Центр бухгалтерії та фінансів»

Ольга Іванків
Ольга Іванків

Поліглотка Юлія Яковлюк

Юлія Яковлюк – засновниця та ідейна натхненниця Центру іноземних мов «Мандарин», а віднедавна ще й власниця мовної школи «JY school».

Мови за допомогою Юлії Яковлюк зараз вивчають понад 300 студентів її курсів, а ще жінка дала роботу більше ніж двадцятьом викладачам. У її школах можна відвідувати заняття з носіями мови, можна записатися на онлайн чи експрес-курси. Тут надають послуги міжнародної сертифікації та курсів для вчителів іноземних мов.

Про те, як «з нічого» влаштувати зразковий бізнес читайте у матеріалі «Мій перший заробіток – банка помідорів»,  – засновниця мовного центру «Мандарин» Юлія Яковлюк 

Юлія Яковлюк
Юлія Яковлюк

Косметологиня Світлана Стеренчук

21-річна Світлана Стеренчук власноруч виготовляє засоби для догляду за шкірою та волоссям і реалізовує їх через Instagram.

«Mbrand» − таку назву має бренд косметики, над яким дівчина працює поки що одна. Всі процеси від вибору інгредієнтів для майбутніх косметичних засобів до відправки готової продукції замовницям вона навчилась опановувати самотужки.

Про особливості «варіння» органічних засобів для догляду за шкірою та волоссям, принципи роботи в Instagram, власних друзів та пошук помічниці юна бізнеследі читайте у матеріалі «Скажи собі ммм», − засновниця бренду органічної косметики. #НЕЗЕЛЕНІ.

Світлана Стеренчук
Світлана Стеренчук

Майстриня Тамара Михайлевська

Тамара Михайлевська розпочала створювати неймовірні прикраси із бісеру, а згодом перетворила це заняття на успішний бізнес. Свої вироби продає під брендом «Davidiants» (Давідянц).  Спочатку її вироби замовляли тільки ратнівські шанувальниці ексклюзивних прикрас, потім почали замовляти покупці з усієї Україні, часто із салонів. 

Більше про справу Тамари читайте у матеріалі «Як ратнівчанка розпочала створювати дивовижні прикраси з бісеру й започаткувала на цьому власний бізнес».

Тамара Михайлевська
Тамара Михайлевська

Вишивальниця Софія Поліщук

Софії Поліщук 19 і вона вишиває на замовлення футболки авторською технікою. Її профіль в Instagram sss_brand набирає обертів, а поштовхом до створення була думка про те, що «ну треба щось робити!».

Дівчина родом з Любешівського району, села Залізниця. Вона не тільки продовжує справу її мами і бабусі, а й популяризує вишивку в сучасному одязі для модників всього світу. 

Більше про Софію читайте у матеріалі Студентка з Любешівщини заснувала бренд вишитих футболок. #НЕЗЕЛЕНІ

Софія Поліщук
Софія Поліщук

Читайте такожСім історій про мікро-бізнес, який заснували творчі волинянки 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром