У Луцьку надали 100 послугу «єМалятко»

07 Березня 2020, 12:24
Артем і Сніжана з новонародженим Лукою 2532
Артем і Сніжана з новонародженим Лукою

У Волинському обласному перинатальному центрі молодим батькам Артему та Сніжані новонародженого Луки вручили соту комплексну послугу «єМалятко».

Лука з’явився на світ 5 березня і відразу отримав усі необхідні документи. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Луцького ЦНАПу.

«Радісні батьки тримають на руках свою новонароджену крихітку в просторій світлій кімнаті, де сонячні зайчики скачуть на стінах, лунає веселий сміх. І це не кадри з кінофільму. Саме таких щасливих батьків ми зустріли сьогодні, коли завітали до Волинського обласного перинатального центру, аби вручити послугу», – йдеться у повідомленні.

Відтепер батькам не потрібно їздити у кілька установ, аби задокументувати факт народження дитини, про це за них подбала держава за сприяння міністерства цифрової трансформації України. Вже з 31 січня цього року в Луцьку молоді батьки мають змогу скористатися послугою «єМалятко» в пілотному режимі та отримати вісім комплексних послуг за однією заявою.

За словами тата, вони приємно здивовані, що їм не довелося думати про паперові справи, адже народження сина для них дуже трепетний момент, і вони хочуть більше часу побути біля дитини, а не відвідувати різні установи, аби отримати свідоцтво про народження чи зареєструвати його місце проживання.

«Ми подали заяву з маленьким сином на руках. Все пройшло швидко, зручно, комфортно, нам не довелося кудись їхати. На місці оформили всі документи, отримали консультацію. Дякуємо за чудовий сервіс», – поділилася враженнями мама.

«Нам дуже приємно, що в цей особливий для вас час ми маємо можливість подбати про ваш сервіс та комфорт й надати на місці вісім комплексних послуг за однією заявою. Дякуємо, що ви нам довіряєте», – зауважила директорка ЦНАПу Лариса Карп’як.

Лариса Карп’як наголосила, що «єМалятко» – це сервіс, на впровадження якого давно очікували лучани і саме такий сервіс забезпечують для них міська влада разом з адміністраторами ЦНАП, спеціалістами відділу ведення Реєстру територіальної громади департаменту державної реєстрації та Департаментом соціальної політики.

Нагадуємо, що графік прийому адміністраторами ЦНАП у місті Луцьку послуги «єМалятко» у КП «Луцький клінічний пологовий будинок»: понеділок, середа, п’ятниця з 9:00 до 13:00 та у Волинському обласному перинатальному центрі: вівторок, четвер з 9:00 до 13.00.

Читайте також: Як у Луцьку зробити всі документи при народженні дитини, не виходячи з пологового

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром