Кравчука: ОСББ завдяки благодійникам замінило вхідні дашки

14 Жовтня 2015, 12:25
2984

У Луцьку в будинку на вулиці Кравчука, 20 завершили реконструкцію вхідних дашків до під’їздів та підвалів.

Робота коштувала 70 тисяч гривень. 20% від вартості оплатило об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а решту – Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Ця побудова буде нам служити довго і все завдяки Фонду. Ми своїми силами не змогли б здійснити такий обсяг робіт. Замінили 9 накриттів над входами до під’їзду та 5 покриттів над входами у підвал. Коли ми зняли стару обшивку, то побачили, що вони були просто в жалюгідному аварійному стані», – каже голова ОСББ «Луцьк-Кравчука» Лариса Грицюк.

За словами голови ОСББ, від задуму до реалізації реконструкції минуло лише кілька місяців.

«Нас запросили на зустріч у серпні. Я тоді доволі скептично поставилася до того, що нам пообіцяли допомогти. Але вже сьогодні бачу, що помилялася, бо наразі маємо результат співпраці. До речі, я була першою головою ОСББ, яка почала співпрацю з Офісами розвитку кварталу, що віднедавна працюють у Луцьку і надають жителям консультації з різноманітних питань, зокрема і щодо створення ОСББ», – розповіла Лариса Грицюк.

На зустріч з мешканцями будинку завітали також засновник Фонду, член політради  партії «Українське об’єднання патріотів УКРОП», перший номер у списку кандидатів до Волинської обласної та Луцької міської рад Ігор Палиця та голова правління Фонду, кандидат на посаду Луцького міського голови від політичної партії УКРОП Олександр Товстенюк.

«Дуже добре, що у реконструкції брали участь самі жителі. Ми сьогодні приїхали до вас, щоб особисто прочути про ваші проблеми, адже я переконаний, що дахи над входом до під’їзду – це не єдина проблема, яка є у вашому будинку»,  – звернувся до присутніх  Ігор Палиця.

Політик переконаний, що вартість більшості робіт з благоустрою міста завищена.

«Якщо так станеться, що УКРОП пройде до міської ради, то я вам обіцяю – у бюджеті міста буде точно більше грошей, красти ми нікому не дамо. Тим більше, що цьому сприяє й часткова бюджетна децентралізація», – зазначив Ігор Палиця.

Він ще раз наголосив на тому, що всіх лучан чекають в Офісах розвитку кварталу. Адже це саме ті місця, де прохання жителів міста будуть почуті й по можливості реалізовані в конкретних проектах.

«У нас є стратегічна програма розвитку Луцька «2020». Через Офіси розвитку кварталів ми хочемо з’ясувати головні проблеми лучан та відповідно до них відкоригувати бюджет фонду на наступний рік та, власне, програму. Ми хочемо врахувати побажання жителів всіх районів, а не лише обраних, де живуть депутати чи чиновники. Вам потрібно гуртуватися, щоб на такі зустрічі приходило не 50-70 чоловік, а 100-200. Бо коли до мера, хто б ним не став, прийде така велика кількість людей, то йому вже доведеться їх вислухати» - зауважив голова правління Фонду, кандидат на посаду Луцького міського голови від політичної партії УКРОП Олександр Товстенюк.

Крім того, мешканці будинку скаржилися на стан дорожнього покриття та цікавилися, які заклади для підтримки та розвитку спорту можуть з’явитися найближчим часом у їхньому районі.






Коментарі
14 Жовтня 2015, 17:15
безтолкова голова осбб.
15 Жовтня 2015, 16:08
навіщо ображати людину
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50