Депутат міськради Євген Ткачук покинув БПП «Солідарність»

10 Лютого 2017, 18:09
3783

Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук вирішив покинути партію Блок Петра Порошенка «Солідарність». Про це обранець громади повідомив на прес-конференції у п’ятницю, 10 лютого.

Він заявив, що до цього часу остаточного рішення щодо виходу не було, а також спростував інформацію про засідання фракції, на якому його ніби-то виключили.

За словами депутата, остаточне рішення він прийняв лише сьогодні і воно жодним чином не пов’язане з протиріччями між колегами по партії.

«У мене є моя позиція, яку я відстоював і буду відстоювати. Якщо вона розходиться з людиною, яка хоче, щоб моя думка змінилася, чи змінилися пріоритети у моєму житті, то я з цим не погоджуюся. Щоб у подальшому не виникало конфліктів, я написав заяву про вихід з партії. Також підготував звернення до секретаря міської ради Юлії Вусенко про складання повноважень голови та вихід з депутатської фракції «Солідарність» Луцької міської ради», – зазначив Євген Ткачук.

Однією з причин такого рішення депутат називає свою позицію щодо призначення Юлії Вусенко виконувачем обов’язки міського голови. Зокрема, він побоюється, що політична сила, до якої належить секретар Луцькради та її дружні зв’язки з міським головою Львова Андрієм Садовим призведуть до того, що Львів зможе безперешкодно користуватися луцьким сміттєзвалищем.

«Я проти того, щоб область стала полігоном для львівського сміття», – заявив депутат.

Окрім того, у нього виникають питання до діяльності одного з членів виконкому. За його словами, встановленням 200 ІТП у місті мають зайнятися фірми, до діяльності яких дотичний конкретний член виконавчого комітету. Так, на думку депутата, за рахунок завищених цін на встановлення теплових пунктів хочуть привластити гроші.

Євген Ткачук також зауважив, що у нього є запитання до роботи як мінімум одного заступника міського голови. Попри це зауважив, що його вихід із фракції не вплине на якість роботи у міській раді. А також висловив сподівання, що фракція та міський осередок «Солідарності» у Луцьку збережеться. А також додав, що депутати міської ради повинні відійти від великої політики, бо головне їхнє завдання – наводити порядок у місті.

«Нас обирає громада і неважливо, де ми будемо. Ми маємо бути господарниками, а не політиками, маємо покращувати життя міста. Якщо буде конструктивна співпраця, то я завжди відкритий, якщо співпраці не буде, то не буду підтримувати жодну з фракцій», – поділився планами на майбутнє депутат. 




Коментарі
10 Лютого 2017, 21:01
Цікаво, хто цей заступник міського голови?
10 Лютого 2017, 21:31
Полюбому Вербич. Сидить там собі тихенько і нервує всяких Ткачуків.
10 Лютого 2017, 21:34
Цей секретар. може та вміє носити каву. Помилуйте нас від неі.
11 Лютого 2017, 10:07
ЩУРІ ПЕРШИМИ ТІКАЮТЬ З КОРАБЛЯ.АЛЕ КОРАБЕЛЬ ЩЕ НА ПЛАВУ! РАНО ВИ ПРОДАЛИСЬ ПАЛИЦІ!
11 Лютого 2017, 22:10
БПП -безеолова партія Порошенкає
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром