Заради сиріт у Луцьку продають зроблені дітьми валентинки

10 Лютого 2017, 17:43
2843

Мистецьку виставку-розпродаж валентинок презентували в обласній бібліотеці для юнацтва. Свої роботи представили студенти та вихованці мистецьких студій, аби зібрати гроші для сиріт.

Благодійна виставка дитячих робіт «Сердечко до сердечка» розпочала діяти відсьогодні, 10-го лютого, повідомляє видання «Волинські новини».

Як розповідає головний бібліотекар Любов Фрадинська, такий захід проводять уже 5 рік поспіль.

«Свої роботи принесли вихованці мистецьких студій «Соняшник» та «Етно-студія». Долучилися й студенти зі СНУ імені Лесі Українки. Будь-хто може прийти та просто огляну роботи дітей, можливо черпнути для себе якихось ідей. Можна тут і купити валентинки. Всі гроші надішлемо на потреби діток з Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Раніше ми уже допомагали діткам, одного разу взуття, кофти їм купували, а торік закупили фарби й студенти розмалювали їхню будівлю», – розповідає Фрадинська.

Зі слів керівника мистецької студій «Соняшник» Лариси Чубай, для багатьох дітей було здивуванням, що не в усіх дітей є мама й тато, тому вони з особливим трепетом підійшли до своїх робіт.

«Ми вже третій рік поспіль долучаємося до цього заходу. Сьогодні принесли близько 30 валентинок. Мої вихованці з трепетом в душі взялися за роботу», – говорить пані Лариса.

Серед тих, хто приніс на виставку свої роботи, був лучанин Олександр Зелінський.

«Ми хочемо діткам, які не мають мами й тата подарувати частинку нашого серця. Я з великим задоволенням робив валентинки», – ділиться враженнями Олександр.

Виставка-продаж триватиме до 14-го лютого.



















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром