Куди піти з дітьми у Луцьку на перші весняні вихідні

07 Березня 2020, 16:36
Куди піти з дітьми у Луцьку на перші весняні вихідні 4008
Куди піти з дітьми у Луцьку на перші весняні вихідні

Вихідні – нагода відпочити та насититися позитивними емоціями.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас ряд заходів, отож, обирайте:

6 березня, п'ятниця

Маленьких лучан вчитимуть створювати комп'ютерні ігри за годину 

Академія ШАГ запрошує дітей та їхніх батьків на практичний урок «Створення комп'ютерної гри за 1 годину».

Пробний безкоштовний урок відбудеться 6 березня о 18:30.

7-8 березня: 

Мистецький вікенд для всієї сім'ї

«Тільки для вас ми приготували цікаве та мистецьке дозвілля у МСУМКу: позитивна та пізнавальна екскурсія від наших екскурсоводів, потому драйвовий квест та мистецький майстер-клас. Арт-блок завершиться складанням оригінальних пазлів, які вкінці вималюються в репродукцію відомої картини, представленої у музеї», – обіцяють організатори.

У подарунок усі учасники «сімейного вікенду» отримають у квитки у кіно чи Академію розвитку і пізнання «Робологікум» на вибір.

Майстер-класи та лекторії для дітей у «Пташці»

Запрошують до Волинського краєзнавчого музею на майстер-класи, лекторії, музейні уроки, практичні заняття, цікаві зустрічі та пізнавальні години у музейній майстерні «Пташка». Традиційно до Великодня в майстерні діє школа писанкарства «Чарівний писачок».

Час і місце: вул. Шопена, 20. Музей працює з 9:00 до 17:00, неділя – з 10:00 до 18:00.

Уперед

Ех, були же колись часи. Магія, летючі єдинороги, всілякі інші міфічні істоти. Але еволюція та нові технології змусили відмовитися від магії, бо вона вже просто не потрібна. Зараз удень і з вогнем не знайдеш когось, хто може чаклувати. Ось і два брата-ельфи Ієн і Барлі не застали ті прекрасні часи, хоч і чули про це. Їхній батько вже давно помер, але на шістнадцятиріччя він залишив хлопцям справжній магічний посох. За допомогою цього артефакту вони можуть робити багато чого, потрібно тільки навчитися. І перше їхнє бажання – повернути тата до життя. На жаль, в Ієна немає досвіду в магічній сфері, і тому він створив тільки нижню половину тата. Щоб закінчити ритуал і не дати ногам зникнути, брати повинні відправитися в далекі землі, адже там їх чекає справжня магія.

Час і місце: кінотеатр Адреналін Сіті – 10:00; 11:50; 15:40; 17:35. Кінотеатр Прем'єр Сіті – 10:15; 12:15; 14:15; 15:15: 17:15; 19:15.

Казки магічного міста: Дерево бажань

Молода дівчинка опосум Керрі найбільше мріє зустріти Різдво зі снігом... Адже саме це створює справжній дух свята, затишну атмосферу і непередаваний дитячий захват. Благо, поруч є Дерево, яке вміє виконувати бажання. Потрібно тільки знайти квітку і проговорити те, чого ти хочеш. Все дуже просто, але щось пішло не так - то чи Керрі неправильно сформулювала своє бажання, чи то трапився якийсь збій. Як би там не було, все навколо замерзло, а саме Дерево виявилося при смерті. Керрі тепер повинна будь-що-будь виправити те, що сама наробила. Місто потребує порятунку, а перешкодами для дівчинки будуть дикі звірі і інші небезпеки. Але найбільше їй заважатиме власна невпевненість, яку потрібно обов'язково перебороти.

Час і місце: Кінотеатр Прем'єр Сіті  – 11:15.

 

8 березня, неділя: 

«Вечірка весняних мрій» у Смугастому Носорозі

 Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» запрошує усіх провести святкові вихідні разом. 8 березня в м'юзік холі «Не кажи мамі» проведуть неймовірну подію для дівчаток «Вечірку весняних мрій». В програмі святкування:

  • МК «Бомбочка для ванни»;
  • магазин щастя;
  • анімаційна програма
  • фольговане шоу;
  • запальна неонова дискотека;
  • лотерея призів та розіграш супер подарунку «WOW box»;
  • неймовірна фотозона.

Придбати квиток та зареєструватись можна за телефоном +380 (66) 755 07 57. Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп.Президента Грушевського, 2.

Творча майстерня «Смугастий носоріг», що у РЦ «Промінь» (2-й поверх, просп.Президента Грушевського, 2) проводитиме тематичні творчі майстер-класи присвячені до свята 8 березня. Ці послуги доступні 7-8 березня в режимі роботи творчої майстерні.

Додаткова інформація та запис за телефоном: +380 (66) 770 07 50.  Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп.Президента Грушевського, 2.

Загалом дитячий комплекс «Смугастий носоріг» пропонує великий вибір розважальних послуг серед яких ігрова зона для крихіток, дворівневий лабіринт зі смугою перешкод та інтерактивна зона ігрових апаратів з виграшем призів. Додаткова інформація за телефоном +380 (66) 755 07 57.


Попелюшка 

Героїня вистави - добра і працьовита дівчинка. Вона рано залишилася без мами. Сирітка терпить і прощає кпини мачухи та сестер і мріє про те, щоб хоч один раз побувати на королівському балу, де все так гарно і добре. Хресна допомагає здійснитися бажанням дівчинки, але є одна умова...

Ви здогадалися, хто ця дівчинка? Звичайно ж, Попелюшка.  І ваша улюблена казка про Попелюшку - це чарівні перетворення, загублений кришталевий черевичок і ...справедливість, яка обов'язково переможе.

Час і місце: Волинський академічний театр ляльок, 8 березня, початок о 12:00. 

Виставка «Місто роботів»

У «ПортCity» запрацювала виставка «Місто роботів», яка зацікавить не лише дітей, а й дорослих.

Поринути у світ інновацій та сучасних технологій можна буде до 29 березня на третьому поверсі ТРЦ.

«Виставка «Місто роботів» для дітей, але і дорослі теж знайдуть, на що подивитися і випробувати. Зона віртуальної реальності, танцювальний зал цікаві дітям, а частіше дорослим», – розповів адміністратор виставки Олександр.

На виставці можна ознайомитися та поговорити з роботами (особливо люб’язний андроїд Василь), покерувати ними, позмагатися в боях, випробувати силу думки, спроєктувати ландшафти в інтерактивній пісочниці, відвідати зони повної та часткової реальності, театр роботів, спробувати себе в різних інтерактивних спортивних змаганнях, майстер-класах та інших  розвагах.

Час і місце: до 29 березня включно з 10:00 до 22:00.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром