ТОП-5 причин приймати криптовалюти онлайн

05 Березня 2020, 17:31
ТОП-5 причин приймати криптовалюти онлайн 2098
ТОП-5 причин приймати криптовалюти онлайн

Тенденція використання криптовалюти у якості платіжного засобу стрімко зростає в усьому світі.

Початково представлена біткоїнамі​​, криптовалюта відігравала роль децентралізованого інструменту, який поступово перетворився на відправну точку для
розвитку відкритої платіжної системи. Розширити можливості бізнесу й почати приймати криптовалюти на будь-якому веб-ресурсі дозволяє обмежене число платіжних систем, до яких належить агрегатор Any Money.

Заходьте на сайт, реєструйтеся, налаштовуйте електронний гаманець і приймайте оплату у Bitcoin BTC, Ethereum ETH, Tether USDT, Litecoin LTC, Bitcoin Cash чи BCH ABC по курсу, який фіксується на момент виставлення рахунку.

Як прийняття кріптоплатежей сприяє зростанню бізнесу

Кріптові транзакції відбуваються усередині блокчейна. Це надійний і безпечний спосіб, який не відображує особистих даних власника гаманця. Можливість здійснювати покупки та послуги анонімно робить криптовалюти привабливим засобом онлайн-оплат. Сервіс Any Money працює з 6 популярними криптовалютами, що пропонують бізнесу вражаючі переваги.

  1. Низькі комісії до 1% за транзакцію – це ніщо у порівнянні з традиційними безготівковими розрахунками. Відсутність плати за виведення ресурсів при купівлі або продажу криптовалют чи безкоштовний цифровий гаманець у більшості випадків.
  2. Захист особистих даних. Банки збирають і зберігають наші імена, прізвища, адреси, телефони, знають, куди ми витрачаємо гроші. Віртуальні валюти забезпечують більш високий рівень конфіденційності. При розрахунку криптовалютами дані транзакцій обмежені певними номерами. Все, що можна знати –ідентифікатор транзакції та адресу гаманця.
  3. Безпека. Криптовалюта заснована на блокчейні, тому угоди не можуть бути змінені або видалені, що зводить до нуля ступінь ризику. Існує достатня кількість доказів безпеки блокчейна, до того ж платформа Any Money надає клієнтам повний контроль над власними коштами.
  4. Миттєві транзакції без географічних кордонів. Кожен, у кого є доступ до інтернету, може відправляти гроші кому завгодно. На відміну від банків, транзакції повинні бути завершені протягом кількох хвилин. Тому для компаній, які хочуть залучити міжнародних клієнтів, крипто оплати онлайн – обов'язкові.
  5. Немає третіх осіб і зворотних платежів. Гроші надходять на крипто-гаманець, який ніхто не контролює. Проведені транзакції незмінні та публічні. Тому, приймаючи криптооплати через інтернет, компанії повністю усувають зворотні платежі. Це всього лише питання часу, коли цифрові валюти стануть основним інструментом онлайн-торгівлі. Але власник бізнесу, який хоче випереджати конкурентів, повинен бути в курсі останніх тенденцій.

Підключайте опцію оплати у будь-якій кріптовій валюті від Any Money до інтернет-магазину, розширюйте клієнтську базу, усувайте ризики повернення платежів та знижуйте комісійні за транзакції!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром