Брати Капранови презентують у Луцьку книгу про долю українця в часи Другої світової війни

10 Лютого 2017, 13:44
2616

В обласному центрі Волині відбудеться презентація нового роману братів Капранових «Забудь-річка» за участі авторів.

Під час презентації можна буде поспілкуватися, отримати автограф авторів роману «Забудь-річка», придбати їхні книги, повідомляє прес-служба Луцької міськради..

Захід відбувається 17 лютого, о 14.00 год., у центральній бібліотеці для дітей (пр.-т Грушевського,1) та о 16.00 год. у бібліотеці-філії №10 (Київський майдан,13) в рамках програми Луцької міської централізованохї бібліотечної системи «Літературне відкриття». Вхід вільний.  

Брати Капранови про новий роман кажуть: «Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. За багато років потому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині».


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром