Супермаркет «Алма» в Ужгороді: перший та наймасштабніший у співпраці з Modern Expo

03 Березня 2020, 16:39
8785

Мережа роздрібної торгівлі «Алма» добре знана на Закарпатті, ритейлер активно та не менш успішно розширює свою присутність в регіоні, поєднуючи формати супермаркету та магазину «біля дому».

З Modern Expo розпочали співпрацю у 2019 році. За цей рік реалізували 7 спільних проектів, з них 5 – відкриття нових магазинів, 2 – реконструювання існуючих. Відкриття першого в Ужгороді магазину «Алма» – наразі наймасштабніша спільна справа партнерів. Про це повідомляють на сайті Modern Expo.

Для нового супермаркету «Алма» (площею 896 м. кв.) Modern-Expo виготовила та надала:

  • торговельні стелажі;
  • касові прилавки;
  • вітрини самообслуговування для зони овочів;
  • спеціалізовані вітрини для зони суші;
  • пристінні вітрини для різних категорій товарів;
  • гастрономічні вітрини QuardoStream.

Інноваційна компанія MINT, яка входить до Modern-Expo Group, забезпечила проєкт такими рішеннями:

  • каси самообслуговування;
  • POS-термінали зі стійкою Product ID для друку етикеток на власну продукцію мережі «Алма».

Разом з апаратною частиною, для зазначеного устаткування компанія MINT також надала відповідне програмне забезпечення.



Оскільки мережа «Алма» виготовляє 4 види піци, хлібобулочні та кондитерські вироби, суттєвим було підкреслити самобутність мережі. Здійснити це планували через ефектну презентацію її власної продукції. Цього досягли, гармонійно поєднавши програмну та апаратну частини у максимально сучасному в сенсі дизайну та функціоналу обладнанні. Для нового супермаркету «Алма» в Ужгороді, Modern-Expo створила цілий комплекс устаткування. Виготовили стандартні холодильні закриті модулі, вітрини для риби на льоду, а також теплову вітрину “Сухий жар”.

Холодильні вітрини QuadroStream мають сучасний дизайн та надійну конструкцію. До їхньої базової комплектації входить ощадливе LED-освітлення та енергозберігаючі вентилятори. Різні варіанти розмірів обладнання цього модельного ряду та широкий вибір аксесорії до нього ― це ті засоби, за допомогою яких врахували потреби клієнта. 

QuadroStream «Риба на льоду» має статичну систему охолодження та вбудовану душову систему. Інтегрована у холодильну вітрину душова система полегшує догляд за обладнанням. QuadroStream «Сухий жар» ― рішення, розроблене Modern-Expo спеціально для демонстрації та продажу готових гарячих страв. Вітрину обладнали лайтбоксом та системою підігріву за принципом обдуву сухим гарячим повітрям.

«Алма» ― молода та перспективна українська ритейл-мережа. Побудова співпраці за принципом індивідуального підходу здатна розкрити її потенціал. Цим баченням керувалися у Modern-Expo, коли працювали над проєктом. У 2020 році на партнерів чекають нові звершення. 





 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром