«Луцьктепло» заборгувало «Волиньгазу» 31 мільйон

09 Лютого 2017, 14:52
1612

Керівництво ПАТ «Волиньгаз» нарікає, що «Луцьктепло» ніяк не може сплатити борг за надані йому послуги. Так нині сума нарахувань сягнула 31 мільйона гривень.

За словами фінансового директора ПАТ «Волиньгаз» Андрія Тимчишака, нині найбільшу заборгованість за газорозподільні послуги мають підприємства теплоенергетики області, пише «Волинська правда».
 
«Це єдина категорія, до якої є питання. Це заборгованість на поточну дату з врахуванням нарахувань за січень за послуги з розподілу природного газу», – наголошує Тимчишак.
 
Зокрема, до найбільших боржників віднесли «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», яке не сплатило 4,5 мільйона гривень, «Ковельтепло» — із боргом 3,8 мільйона та «Нововолинськтеплокомуненерго», яке боргує 5,2 мільйона.
 
До числа боржників також відноситься й «Луцьктепло», яке винне «Волиньгазу» 31 мільйон гривень. Із цієї суми, 13 мільйонів складають субсидії, які досі не проведені.
 
«Ця заборгованість уже є простроченою, оскільки, відповідно до вимог договорів, оплата повинна здійснюватися протягом місяця надання послуг, або за фактом закриття остаточних об'ємів повинні відбутися остаточні рахунки», – підкреслює фіндиректор «Волиньгазу».
 
Натомість представники ДКП «Луцьктепло» зазначають, що насправді їхній борг значно менший і становить лишень 1,8 мільйона гривень. Тож, розібратися у розрахунках, представники обох підприємств вирішили під час особистих перемовин.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром