Сніговий колапс: у місті не вистачає спецтехніки на всі двори і тротуари

09 Лютого 2017, 11:47
1967

У міській раді запевняють, що негода не застала зненацька комунальні та інженерні служби, а ситуація з розчищенням доріг у місті задовільна. Натомість спецтехніки на розчищення всіх дворів та тротуарів не вистачає.

Про це стало відомо під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева 9 лютого, пише ІА Волинські новини.

Так, він повідомив, що аварійні та інженерні служби були готові до штормового попередження, щоб у місті не було колапсу. Щодо розчищення доріг, то, каже він, ситуацію мали покращити вже цієї ночі.

«При таких снігопадах оперативно не можна все вирішити, бо якщо сніг падає більше 12 годин, то і прибрати якісно не можна, і посипати. Тож ми попереджали, що будуть незручності. 9 одиниць транспорту всю ніч працювали, залучили ще 7 машин додатково від підприємств, які нам допомагають в таких ситуаціях. І знову техніка працюватиме всю ніч. Фактично, в місті стан з дорогами задовільний, є певні незручності, але всю ніч працюватимемо, по тому відсиплемо піском і сіллю», - пояснив він.

Натомість, з його слів, ситуація з дворами і тротуарами трохи складніша, бо спецтехніки не вистачає.

«Вона є і працює, але одразу все розчистити практично неможливо», - пояснив він.

Посадовець переконував, що всі зупинки, виходи з під’їздів - уже розчистили, а ось виїзди з дворів, за станом на минулий вечір, - ще ні.

Читайте також: Засніжений Луцьк: як виглядає місто після снігопаду

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром