Лучан запрошують на міжкультурний клуб

02 Березня 2020, 11:35
Молодь 1553
Молодь

У Молодіжному центрі Волині (вул. Градний узвіз, 5) відбудеться перша зустріч міжкультурного клубу«Culture Exchange Club».

Запланували її 2 березня о 17:00. Про це пише на своїй сторінці ФРІ Луцьк.

Протягом березня та квітня, щотижня будуть робити тематичні зустрічі на зрозумілі кожному теми: музика, кухня, волонтерство тощо. Кожен захід – цікавий та креативний формат: розмови, екскурсії та навіть поїздки.

«Ми запускаємо новий міжкультурний клуб англійською мовою «Culture Exchange Club» для представників місцевої молоді та молоді з різних країн, які навчаються у Луцьку та області. Наша мета – створити безпечне та відкрите середовище для розбудови довіри та взаєморозуміння між молодими людьми з різними культурами. Буде вогняно, інтерактивно та весело. Реєструйся на зустріч», – закликають організатори. 

Проєкт реалізується у партнерстві з Молодіжним Центром Волині та ФРІ Луцьк за підтримки програми «Активні громадяни»” від Британської Ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа».

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проєкту Катерини Білохвіст – за номером +380993653707 або писати на електронну пошту: [email protected].


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024