Чоловік «під мухою» дебоширив біля лікарні

09 Лютого 2017, 11:00
1613 Джерело: medialenta.ru

Добре хильнувши, нетверезий чоловік посеред ночі вирішив «провідати дитину» у Волинській обласній лікарні. Відвідувач наробив такого шуму, що головному лікарю довелося викликати «Варту порядку».

Про це повідомили у прес-службі вартівців.

На гарячу лінію «Варти порядку» 20-03-02 днями надійшов виклик від чергового лікаря Волинської обласної лікарні. Він повідомив, що п’яний чоловік намагається увірватися до лікарні, поводиться не зовсім адекватно, рветься когось «провідати». До речі, на годиннику було далеко за північ. Чергова група прибула на місце події за лічені хвилини.

«Коли цей «герой» побачив людей у формі, відразу ж став менш «наполегливий». Погодились на тому, що на відвідини він прийде завтра у дозволений час та в більш адекватному стані, тому працівників поліції викликати не довелось», - розповів старший чергової групи Віталій Денисовець.

Хлопці з громадського формування «Варта порядку», розповідаючи про їх чергування та виклики, зазначають, що випадки бувають найрізноманітніші. П’яні сімейні розбірки, масові бійки, порушення правопорядку в громадських місцях – це те, з чим вартівці змушені боротися чи не щодень.

Громадське формування «Варта порядку» нагадує: якщо Ви стали свідком правопорушення або злочину, не зволікайте, набирайте номер гарячої лінії «Варти порядку» – 20-03-02.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром