У Луцьку стартували курси самооборони для жінок

01 Березня 2020, 18:13
У Луцьку стартували курси самооборони для жінок 3362
У Луцьку стартували курси самооборони для жінок

У Луцьку розпочалися курси самооборони для жінок, які ініціювали поліцейські. 

Заняття  стартували 29 лютого. Про це йдеться на фейсбук-сторінці патрульної поліції області. 

«15 мотивованих жінок. 10 інтенсивних занять. Сотні запитань до тренерів. Десятки сотень присідань, відтискань, різноманітних вправ...Усе це – на курсах самооборони для жінок, які стартували в Луцьку», – йдеться у дописі.

Організували проведення працівники патрульної поліції Волині, спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцькради.

« Це й не дивно, адже жінки частіше стають жертвами зловмисників, які, зазвичай, сильніші фізично. У патрульній поліції це знають напевне, адже першими прибувають на місце злочинів чи правопорушень і часто, на жаль, вже мають справу з негативними наслідками», – розповідають правоохоронці. 

Протягом занять жінки навчаться надавати домедичну допомогу, виконуватимуть певні прийоми, вивчать набір спеціальних вправ, необхідних для самооборони.

«Ми хочемо, щоб ви почувались у безпеці. Для цього 24/7 працює патрульна поліція. Але й багато залежить від першої реакції, коли на вас можуть напасти. Тому зичимо вам успіхів та отримання необхідних навичок», – сказав в.о заступника начальника управління Андрій Мідлік.



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром