ОСББ чи управлінська компанія: лучан консультуватимуть, що обрати

01 Березня 2020, 12:10
ОСББ чи управлінська компанія: лучан консультуватимуть, що обрати 2095
ОСББ чи управлінська компанія: лучан консультуватимуть, що обрати

Створити ОСББ чи платити за утримання будинку управлінській компанії – над цим задумуються мешканці міста. Однак, аби з’ясувати ідеальний варіант для свого багатоквартирного будинку, лучани можуть поставити запитання і отримати на них відповіді від фахівців та експертів.

Так, 28 лютого під час круглого столу «Реформа ЖКГ. Нові тарифи та підходи до управління будинком» Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, запросив до співпраці директора житлово-комунального підприємства № 7 Миколу Гарбарчука. Про це пише Конкурент

Співзасновник Руху Михайло Наход поінфомував присутніх, що представники організації проводять зустрічі з лучанами на яких роз’яснюють лучанам, особливості обох варіантів управління будинком. Він запропонував керівнику ЖКП брати участь у таких роз’яснювальних зустрічах.

«Можливо, не ви особисто, а представники, які разом із командою «СВІДОМИХ» будуть розказувати інформацію, щоб знімати конфліктні питання. Чи є така можливість у підприємства?» – поцікавився Михайло Наход.

Директор підприємства, своєю чергою, погодився на пропозицію, але зауважив, що такі зустрічі варто проводити із ініціативними групами.

«Усе, що стосується зборів, я завжди кажу так, що перші дві-три зустрічі із мешканцями будинку – це в нікуди, бо є лише крики. Краще вибрати із кожного під’їзду ініціативну групу і з ними вийде діалог. Тільки таким чином досягається компроміс», – прокоментував Микола Гарбарчук.

У результаті «СВІДОМІ» та директор підприємства погодилися спільно проводити зустрічі із лучанами, на яких розповідатимуть про тонкощі реформи ЖКГ. Такі зустріч будуть проходити по мірі зголошення ініціативних груп мешканців в офісі Громадянського Руху, який знаходиться в рекреаційні зоні «Сіті Парк» (проспект Волі, 49а).


 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром